Ronaldu aizvadījis 1000 spēles bez zaudējuma rūgtuma

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/SCANPIX

Slavenais Portugāles futbolists Krištianu Ronaldu kļuvis par pirmo futbolistu vēsturē, kurš aizvadījis vairāk nekā 1000 mačus, nepiedzīvojot zaudējuma rūgtumu.

19. septembrī Ronaldu pārstāvētā Saūda Arābijas komanda "Al Nassr" ar 2:0 Āzijas Čempionu līgas spēlē pieveica Irānas klubu "Persepolis". Šis mačs Roanldu kļuva par tūkstošo, kurā viņš piedalījies, nepiedzīvojot zaudējumu. 

Nākamajā spēlē Saūda Arābijas čempionātā viņa pārstāvētā vienība ar 4:3 pieveica "Al Ahli SC", Ronaldu izceļoties ar diviem vārtu guvumiem. Līdz ar to Roanldu rēķinā jau ir vairāk nekā 1000 spēles, pēc kurām viņš laukuma atstājis nezaudējis, par ko liecina vairākas futbola statistikas vietnes. 

Kopumā karjeras laikā 38 gadus vecais Ronaldu izcīnījis 777 uzvaras, 224 reizes ar viņu laukumā komandas spēlējušas neizšķirti un piedzīvotas 182 neveiksmes. 

No 1001 spēles, kurās Ronaldu nav zaudējis, viņš 21 maču aizvadījis "Sporting" rindās, 284 - Mančestras "United", 386 - Madrides "Real", 114 - Turīnas "Juventus", 27 "Al Nassr" un 168 - Portugāles izlasē.

Ronaldu ir pieckārtējs Zelta bumbas ieguvējs, piecas reizes uzvarējis UEFA Čempionu līgā (vienreiz ar Mančestras "United" un četrreiz ar Madrides "Real"), trīs reizes kļuvis par Anglijas čempionu un divreiz par Spānijas un Itālijas čempionu. 2016. gadā ar Portugāles izlasi Ronaldu kļuva par Eiropas čempionu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu