Video Mančestras "City" no Līgas kausa izstājas jau pēc pirmā mača

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Anglijas Līgas (EFL) kausa izcīņas pirmajā mačā zaudējumu trešdien piedzīvoja premjerlīgas čempione Mančestras "City", kas viesos 0:1 (0:0) piekāpās Ņūkāslas "United" futbolistiem.

Vienīgos vārtus pagājušā gada finālistu labā mača 53.minūtē guva zviedru uzbrucējs Aleksandrs Īsaks.

Citā trešās kārtas spēlē "Liverpool" atspēlējās no 0:1 pret no premjerlīgas izkritušo Lesteras "City" un triumfēja ar 3:1 (0:1).

Pirmajā puslaikā Lesteras komandu vadībā izvirzīja Keisijs Makatīrs, bet otrajā spēles daļā mājiniekiem uzvaru nodrošināja Kodija Gakpo, Dominika Soboslai un Djogu Žotas precīzie sitieni.

Tikmēr divu premjerlīgas Londonas klubu duelī "Brentford" savā laukumā ar 0:1 (0:1) piekāpās "Arsenal", kuru labā vienīgos vārtus mača astotajā minūtē pēc rupjas mājinieku kļūdas pie saviem vārtiem guva Rīss Nelsons.

Premjerlīgas klubi tikās vēl divos trešās kārtas pāros - Londonas "Chelsea", pateicoties Nikolā Džeksona otrajā puslaikā gūtajiem vārtiem, ar 1:0 (0:0) savā laukumā pārspēja Braitonas un Havas "Albion", bet Liverpūles "Everton" izbraukumā ar 2:1 (1:0) pieveica Birmingemas "Aston Villa".

Vārtus uzvarētāju labā Džeimss Gārners un Dominiks Kalverts-Luins, bet birmingemiešu sastāvā precīzs bija Bubakars Kamarā.

Ceturto kārtu jeb astotdaļfinālu trešdien sasniedza arī premjerlīgas klubi "Bournemouth", Londonas "Fulham" un Vesthemas "United".

"Bournemouth" savā laukumā ar 2:0 (0:0) apspēlēja "Championship" klubu Stokas "City", vārtus otrā puslaika sākumā trīs minūšu laikā gūstot Dominikam Solankem un Džo Rotvelam, bet "Fulham" mājās ar 2:1 (1:0) pieveica citu otrās pēc spēka līgas komandu Noridžas "City".

Vārtus londoniešu labā guva Karlušs Vinisiuss un Alekss Ivobi, kamēr viesu rindās precīzi sita Borha Sainss. Savukārt "United" ar 1:0 (0:0) viesos pieveica pēc spēka trešās līgas - "League One" klubu Linkolnas "City". Vienīgos vārtus otrā puslaika vidū guva Tomāšs Součeks.

Tikmēr divu "Championship" klubu duelī Blekbērnas "Rovers" pārliecinoši ar 5:2 (2:2) pārspēja Kārdifas "City". Divus vārtus uzvarētāju labā guva Endrū Morans, bet pa reizei precīzi bija Džeiks Garets, Arnors Sigurdsons un Dilans Markandejs, kamēr Kārdifas kluba rindās izcēlās Kalums Robinsons un Kīons Etete.

Ceturtās kārtas jeb astotdaļfināla mači tiks aizvadīti oktobra nogalē un vienā no pāriem tiksies pagājušās sezonas finālisti Mančestras "United" un Ņūkāslas "United".

Iepriekšējā finālā Mančestras "United" pieveica savus pretiniekus ar 2:0, tiekot pie pirmās trofejas sešu gadu laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu