"TTT Rīga" FIBA Eirokausā tiksies ar Vītolas pārstāvēto "Olympiakos"

CopyDraugiem X Whatsapp
"TTT Rīga" basketbolistes
"TTT Rīga" basketbolistes Foto: FIBA.com

"TTT Rīga" basketbolistes FIBA Eirokausā apakšgrupas spēlēs tiksies ar Kristīnes Vītolas pārstāvēto Pirejas "Olympiakos" no Grieķijas, Slovākijas "Ruzomberok" un Turcijas klubu "Kayseri".

Trešdien "TTT Rīga" FIBA Eirolīgas kvalifikācijas atbildes spēlē ar rezultātu 62:63 zaudēja Rumānijas vienībai "ACS Sepsi-SIC", divu spēļu summā piekāpjoties rumānietēm ar 116:122 un neiekļūstot Eirolīgas pamatturnīrā.

Rīdzinieces F apakšgrupā pirmo maču aizvadīs 11. oktobrī, savā laukumā uzņemot Slovākijas komandu.

Pēc tam, kad grupā katra komanda būs aizvadījusi pa diviem mačiem pret pārējām vienībām, izslēgšanas turnīrā iekļūs 12 apakšgrupu pirmo divu vietu īpašnieces un vēl astoņas labākās trešās vietas ieguvējas. Pagājušajā sezonā Eirokausā uzvarēja Lionas ASVEL komanda.

Pagājušajā sezonā "TTT Rīga" ne Eirolīgā, ne Eirokausā nespēlēja, taču ieņēma pirmo vietu Baltijas Sieviešu basketbola līgā (BSBL) un Latvijas čempionātā.

2021./2022. gada sezonā rīdzinieces ar izcīnītām sešām uzvarām 14 spēlēs Eirolīgas A grupā ieņēma piekto vietu, un sezona tai bija jāturpina FIBA Eirokausā, taču pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā FIBA apturēja Krievijas komandu dalību turnīrā, Latvijas komandai pakāpjoties uz ceturto vietu. Ceturtdaļfinālā latvietes ar 0-2 piekāpās Stambulas "Fenerbahce".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu