Pasaules skriešanas čempionāta priekšvakarā Rīga sola salabot maršrutā iekļautās ielas

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgā tiks salabotas ielas, kurās pašlaik vēl notiek remontdarbi, bet pa kurām nedēļas nogalē paredzēts Pasaules skriešanas čempionāta maršruts, sola Rīgas pašvaldība.

Čempionāta skrējieni dažādās distancēs notiks jau gaidāmajā nedēļas nogalē, taču sociālajos tīklos izskan bažas, ka Rīga nav gatava nedēļas nogalē paredzētajam pasaules skriešanas čempionātam - tiek publicēti momentuzņēmumi, kuros redzams, ka Slokas ielā pilnā sparā rit remontdarbi un nekas neliecina, ka drīzumā tur varētu skriet simtiem sportistu.

Kā apgalvoja čempionāta organizētāju pārstāve Ulrika Plotniece, situācija tiekot kontrolēta. Esot saņemts solījums no Rīgas pašvaldības, ka līdz skrējiena sākuma remontdarbu vietā tiks uzklāts asfalts un skrējienu nekas neapdraudēs.

Neraugoties uz to, organizētājiem esot arī plāns B kā rīkoties, ja tomēr skrējiena trase nebūs pilnībā gatava. Kāds tas ir, Plotniece neatklāja.

Arī Rīgas domē solīja, ka līdz skrējienam remontdarbu posms tiks savests kārtībā. Šonakt esot plānots veikt asfaltēšanas darbus un līdz skrējienam svētdienā trase būšot gatava.

Kā ziņots, nedēļas nogalē Rīgā notiks pasaules čempionāts skriešanā, kam pieteikušies vairāki simti elites līmeņa skrējēju, starp kuriem ir arī pieci pasaules rekordu īpašnieki. Sportisti cīnīsies par pasaules čempiontituliem jūdzes, piecu kilometru un pusmaratona distancēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu