Bukarts gūst savus pirmos vārtus šosezon Čehijas ekstralīgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Bukarts (no kreisās)
Roberts Bukarts (no kreisās) Foto: Petr Kotala

Latvijas uzbrucējs Roberts Bukarts piektdien guva savus pirmos vārtus Čehijas hokeja ekstralīgas sezonā, taču ar to nebija gana, lai viņa pārstāvētā Vītkovices "Ridera" svinētu uzvaru.

"Ridera" viesos ar rezultātu 1:2 (0:0, 1:0, 0:2) atzina Česke Budejovices "Motor" pārākumu.

Bukarts vārtus guva otrā perioda sestajā minūtē, kad panāca 1:0 viesu labā. Latviešu uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 18 minūtes un 25 sekundes, kuru laikā trīsreiz meta pa vārtiem, bloķēja trīs metienus un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Līdzšinējās četrās spēlēs Bukarts bija bez rezultativitātes punktiem.

Pārējie četri Čehijā spēlējošie latvieši piektdien palika bez punktiem. Uzvaru svinēja aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield", kas viesos ar 5:0 (1:0, 2:0, 2:0) pārspēja Tršinecas "Ocelārži", kā arī Jāņa Jaka un Kristapa Zīles pārstāvēta Litvīnovas "Verva", kas savā laukumā ar 5:2 (2:0, 0:2, 3:0) guva virsroku pār "Mlada Boleslav", turpretī zaudējumu cieta uzbrucējs Eduards Tralmaks un Kladno "Rytīrži", kas mājās ar 1:4 (0:1, 0:1, 1:2) piekāpās Brno "Kometa".

Pēc sešām spēlēm Litvīnovas komanda ar 14 punktiem ir trešā, Hradeckrālovas vienība ar 12 punktiem - ceturtā, Vītkovices hokejisti ar pieciem punktiem ir 12.vietā, bet Kladno klubs ar diviem punktiem ieņem pēdējo vietu 14 komandu čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu