Policija Anglijā arestējusi zemiskus "futbola fanus", kas ņirgājās par bērnu, kurš nomira no vēža

TVNET Sports
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Pretīgs incidents noticis Anglijas "Championship" (pēc spēka otrā līga) spēlē, kur Šefīldas "Wednesday" komandas fani ņirgājušies par "Sunderland" atbalstītājiem, parādot viņiem mirušā sešus gadus vecā Bredlija Lourija attēlu, vēsta BBC.

Incidents notika piektdienas vakarā, kad "Sunderland" izbraukumā ar rezultātu 3:0 pieveica "Wednesday" komandu. Diemžēl galvenais sarunu temats pēc šīs spēles nebija rezultāts, bet gan līdzjutēju ārkārtīgi zemiskā rīcība. 

Proti, divi mājinieku atbalstītāji "Sunderland" līdzjutējiem parādīja 2017. gadā mirušā Lourija attēlu, kurš bija komandas talismans un fani, komanda viņu bija ļoti iemīlējuši. 

BBC vēsta, ka policija aizturējusi 31 un 27 gadus vecus vīriešus, kuri tiek apsūdzēti sabiedriskās kārtības traucēšanā. Policija veic izmeklēšanu, un abi aizturētie joprojām atrodas apcietinājumā. 

Atbalstītāju uzvedību asi nosodīja "Wednesday" pārstāvis, kurš atvainojās Lourija ģimenei un draugiem.

18 mēnešu vecumā Lourijam tika diagnosticēta neiroblastoma - rets vēža veids, kas galvenokārt attīstās agrā bērnībā. Diemžēl slimību viņam neizdevās uzvarēt. 

Pēc šā incidenta futbola fani ziedojuši tūkstošiem mārciņu labdarības organizācijai, kas tika izveidota Lourija piemiņai. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu