ASV izlase bruņojas – Durants un citas NBA zvaigznes plāno spēlēt Parīzes olimpiskajās spēlēs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA zvaigzne Kevins Durants
NBA zvaigzne Kevins Durants Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Kevins Durants paudis nodomu nākamgad vasarā piedalīties Parīzes olimpiskajās spēlēs, basketbolists paziņoja Fīniksas "Suns" komandas mediju dienā.

"Es nākamgad spēlēšu olimpiskajās spēlēs," norādīja Durants, kurš ASV izlases sastāvā kļuvis par trīskārtēju olimpisko čempionu (2012. gadā Londonā, 2016. gadā Riodežaneiro un 2021. gadā Tokijā).

Parīzes olimpiskajās spēlēs plāno piedalīties arī Duranta komandas biedrs "Suns" rindās Devins Bukers. "Es to darīšu," teica Bukers, kurš ASV izlasei palīdzēja izcīnīt zeltu iepriekšējās olimpiskajās spēlēs Tokijā.

Ārzemju mediji vēsta, ka ASV izlasei nākamgad varētu pievienoties arī Tokijas olimpisko spēļu čempions Bams Adebajo no NBA komandas Maiami "Heat". 

Interesi pārstāvēt valstsvienību izrādījis arī NBA čempions Ārons Gordons no Denveras "Nuggets".

"Ja man būs iespēja spēlēt Parīzē, tas būs lieliski," sacīja Gordons, kurš 2013. gadā ASV junioru izlases sastāvā triumfēja Pasaules U-19 kausā.

ASV izlases formas tērpu nākamvasar varētu vilkt arī Freds Vanvlīts (Hjūstonas "Rockets") un Kavai Lenards (Losandželosas "Clippers").

Jau vēstīts, ka pēc ASV izlases fiasko, komandai Pasaules kausā iegūstot ceturto vietu, NBA vēsturē rezultatīvākais spēlētājs Lebrons Džeimss esot sācis uzrunāt daudzus spēlētājus par dalību Parīzes olimpiskajās spēlēs.

Džeimss esot sazinājies ar savu komandas biedru Losandželosas "Lakers" sastāvā Entoniju Deivisu, Goldensteitas "Warriors" zvaigznēm Stefanu Kariju un Dreimondu Grīnu, kā arī ar Kristapa Porziņģa komandas biedru Džeisonu Teitumu.

Interese piedalīties olimpiskajās spēlēs esot arī Demjenam Lilardam, De'Āronam Foksam un Kairijam Ērvingam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu