Video Žagars ar "Wolves" nespēj apturēt bijušo BK "Ventspils" spēlētāju Šortsu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Žagars.
Artūrs Žagars. Foto: bcwolves.official/Instagram

Latvijas basketbolists Artūrs Žagars otrdien guva desmit punktus, taču Lietuvas klubs Viļņas "Wolves" piedzīvoja sagrāvi ULEB Eirokausa debijā.

"Wolves" viesos A grupā ar rezultātu 78:105 (15:24, 25:24, 22:26, 16:31) zaudēja Francijas kluba "Paris" basketbolistiem.

Žagars maču sāka starta pieciniekā un kopā laukumā pavadīja 23 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no četriem divu punktu metieniem, divus no pieciem tālmetieniem un divus soda metienus.

Viņš arī tika pie vienas atlēkušās bumbas, četrām rezultatīvām piespēlēm, divām kļūdām, četrām piezīmēm un diviem izprovocētiem sodiem, noslēdzot spēli ar efektivitātes koeficientu pieci.

Viesu rindās rezultatīvākais ar 15 punktiem, septiņām bumbām zem groziem un piecām rezultatīvām piespēlēm bija Rašīds Suleimons, bet Parīzes komandā Tīdžejs Šortss izcēlās ar 20 punktiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm.

2019./20. gada sezonā 1,68 metrus garais Šortss pārstāvēja basketbola klubu "Ventspils". Patlaban 25 gadus vecajam amerikānim Latvija bija pirmā darbavieta Eiropā. Pēc tam viņš trīs sezonas spēlēja Vācijā, tagad – Francijā.

Jau vēstīts, ka Eirokausa sezonas ievadā Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis otrdien izcēlās ar 14 punktiem, taču neglāba Itālijas klubu Trento "Aquila" no zaudējuma izbraukumā B grupas mačā ar rezultātu 70:80 (18:16, 20:26, 16:18, 16:20) pret Vācijas komandu Ulmas "Ratiopharm".

Šajā sezonā tiks mainīta izspēle Eirokausa izslēgšanas spēļu norisē. "Play-off" sasniegs katras apakšgrupas sešas labākās komandas un pirmās un otrās vietas ieguvējas uzreiz nodrošinās visu ceturtdaļfinālā, kamēr pārējās vienības vispirms aizvadīs astotdaļfināla mačus. Pusfināla un fināla sērijas tiks aizvadītas līdz vienas komandas trīs uzvarām, kamēr ceturtdaļfinālā un astotdaļfinālā tiks aizvadīta tikai viena spēle.

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Spānijas komanda "Gran Canaria", kas finālā ar 71:67 uzvarēja Ankaras "Turk Telekom".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu