Trauksmes zvani pie Mančestras "United" durvīm

Gatis Kreceris
, TVNET Sports žurnālists
CopyDraugiem X Whatsapp
Mančestras "United" futbolisti
Mančestras "United" futbolisti Foto: AFP/SCANPIX

Sportā viss ir vienkārši: ja komanda piedzīvo zaudējumu, vainīgs ir treneris, ja uzvar, tas ir visas komandas nopelns. Smagi jauno sezonu ir iesākusi titulētā Anglijas futbola komanda Mančestras "United", kas pirmajās 10 spēlēs visos turnīros kopā cietusi sešas neveiksmes. Tik sliktu sākumu negaidīja neviens.

Pēc septiņām kārtām Anglijas premjerlīgā divdesmitkārtējā Anglijas čempionvienība "United" ar iekrātiem deviņiem punktiem atrodas pašā turnīra tabulas vidū - 20 komandu konkurencē 10. vieta. Zaudējumi  (4) vairāk nekā uzvaras un vājākais starts vietējā čempionātā komandas pastāvēšanas vēsturē. Vēl bēdīgāka aina paveras, sākot UEFA čempionu līgas sezonu - divās spēlēs piedzīvoti divi zaudējumi un A apakšgrupas tabulā iepretī punktu sadaļai apaļa nulle.

Pēdējā spēlē otrdien "Old Trafford" stadionā ar 2:3 zaudējums Stambulas "Galatasaray", un no jauna uzvirmo runas par galvenā trenera Ērika ten Hāga atbilstību ieņemamajam amatam. "United" līdz šim ne reizi nebija iesaistījusies Čempionu līgā ar diviem pēc kārtas piedzīvotiem zaudējumiem.

Ilggadējie komandas līdzjutēji sociālajos tīklos sāk spriest, ka Mančestra tagad ir spējīga zaudēt jebkam, kas nāks pretī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu