Balinskis ar "Panthers" izcīna uzvaru NHL pārbaudes spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas izlases aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" ceturtdien izcīnīja panākumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārbaudes spēlē.

"Panthers" viesos ar rezultātu 6:3 (1:1, 2:2, 3:0) pārspēja Tampabejas "Lightning".

Balinskis, kurš devās laukumā līdz ar pirmo iemetienu, kopā spēlēja 20 minūtes un 58 sekundes un statistikā atzīmējās ar četriem metieniem pa vārtiem, vienu spēka paņēmienu un neitrālu lietderības koeficientu. Latvietim tika otrs lielākais spēles laiks uzvarētāju rindās, kamēr visilgāk uz ledus bija Olivers Ēkmans-Larsons, kurš spēlēja 23 minūtes un 14 sekundes.

Mača trešajā minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Viktors Hedmans, bet nedaudz vairāk kā pēc divām minūtēm rezultātu izlīdzināja Kevins Stenlunds.

Otrās trešdaļas ievadā vienu vārtu pārsvaru "Lightning" atguva Ņikita Kučerovs, kam sekoja Ētu Luostarinena precīzais metiens, kas ļāva realizēt "Panthers" vairākumu. Arī "Lightning" izmantoja vairākumu, viesu vārtos ripu raidot Stīvenam Stemkosam, taču nepilnas sešas minūtes līdz trešdaļas beigām rezultāts kļuva 3:3 pēc Nika Kazinsa vārtiem.

Noslēdzošajā periodā "Panthers" labā vārtus guva Stenlunds, Džastins Saurdifs un Raiens Lombergs, nokārtojot Floridas komandas uzvaru.

Vēl Kolumbusas "Blue Jackets", ārpus pieteikuma paliekot Elvim Merzļikinam, savā laukumā ar rezultātu 2:4 (0:2, 1:0, 1:2) piekāpās Vašingtonas "Capitals". Mājinieku vārtus sargāja Spensers Mārtins, kurš tika galā ar 34 pretinieku metieniem.

NHL regulārais čempionāts sāksies 10. oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu