Video Tralmaks gūst divus vārtus Čehijas ekstralīgas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks piektdien guva divus vārtus Čehijas hokeja ekstralīgas spēlē, aizsargs Jānis Jaks izcēlās vienreiz, bet aizsargs Ralfs Freibergs atdeva rezultatīvu piespēli.

Tralmaka pārstāvētā Kladno "Rytīrži" mājās ar 3:4 (0:0, 2:2, 1:1, 0:1) papildlaikā zaudēja Hradeckrālovas "Mountfield" ar Freibergu ierindā.

Vispirms otrā perioda ceturtajā minūtē Tralmaks kopā ar Jakubu Klepišu izslidoja divatā pret vienu pretinieku aizsargu un pēc partnera piespēles panāca 2:0. Otrreiz latvietis izcēlās pēc 20 minūtēm, kad vairākumā pēc iemetiena izcēlās ar spēcīgu raidījumu bez ripas apstādināšanas, tobrīd panākot 3:2.

Tralmaks šajā duelī uz ledus pavadīja 16 minūtes un 44 sekundes, kuru laikā piecreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, pielietoja vienu spēka paņēmienu un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. Pretinieku otrajos vārtos piespēli atdevušais Freibergs 19 minūtēs un piecās sekundēs izpildīja vienu metienu, bloķēja vienu metienu, pielietoja vienu spēka paņēmienu, tika pie divām soda minūtēm un pozitīva lietderības koeficienta +1.

Tikmēr Jaka un Kristapa Zīles pārstāvētā Litvīnovas "Verva" viesos ar rezultātu 4:1 (2:1, 2:0, 0:0) uzvarēja Karlovi Vari "Energia".

Jaks vārtus guva devītajā minūtē, vairākumā ar metienu no zilās līnijas panākot 2:0. Abi latviešu aizsargi izpildīja pa diviem metieniem pa vārtiem, bloķēja pa vienam metienam un tika pie pozitīvas lietderības +1, Jakam spēlējot 18 minūtes un 40 sekundes, bet Zīlem - par 36 sekundēm mazāk.

Pēc septiņām spēlēm Litvīnovas komanda ar 20 punktiem ir otrā, Hradeckrālovas vienība ar 14 punktiem - piektā, Roberta Bukarta pārstāvētā Vītkovices "Ridera" ar septiņiem punktiem ir 12.vietā, bet Kladno klubs ar pieciem punktiem ieņem pirmspēdējo vietu 14 komandu čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu