Noskaties Latvijas otrajā futbola līgā, iespējams, notikusi manipulācija ar spēles rezultātu

Papildināts
TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Futbola bumba. Ilustratīvs foto
Futbola bumba. Ilustratīvs foto Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas Futbola federācija (LFF) informējusi atbildīgās institūcijas par iespējamu manipulāciju ar spēles rezultātu Latvijas pēc spēka otrajā futbola līgā jeb "Optibet" Nākotnes līgā, tviterī raksta LFF prezidenta Vadims Ļašenko, kamēr "Dinamo Rīga" komanda uzsākusi izmeklēšanu par savu futbolistu iespējamajiem pārkāpumiem.

Sestdien aizvadītajā mačā "Dinamo Rīga" pēc pārliecinoša pirmā puslaika bija vadībā ar 3:0 pret "Tukums 2000 -2"/TSS, taču otrajā, neizdarot sitienus pa vārtiem, ielaida četras bumbas un zaudēja ar rezultātu 3:4.

"Jau spēles laikā tikām informēti par iespējamu manipulāciju ar spēles rezultātiem un attiecīgi visas atbildīgās institūcijas nekavējoties sāka strādāt šajā virzienā," tviterī raksta Ļašenko.

"Dinamo Rīga" vēlāk "Facebook" paziņoja, ka klubs uzsācis iekšējo izmeklēšanu un pauž gatavību sadarbībā ar LFF un Valsts policiju (VP) izmeklēt šo situāciju un palīdzēt. "Mēs esam, bijām un būsim pret jebkādu manipulāciju ar spēles rezultātiem un darīsim visu, lai nosargātu spēles integritāti un godīgumu," teikts kluba paziņojumā.

"Dinamo Rīga" turnīra tabulā ieņem priekšpēdējo vietu 14 komandu konkurencē, bet tukumnieki ir astotie.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu