Video Timma debitējis Turcijas kluba "Daruššafaka" sastāvā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Timma
Jānis Timma Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Kristers Zoriks sestdien Stambulā guva deviņus punktus Izmiras "Petkimspor" zaudējumā Turcijas virslīgas otrās kārtas spēlē, kamēr citā mačā Jānis Timma ar desmit punktiem no neveiksmes neglāba Stambulas "Daruššafaka".

"Petkimspor" izbraukumā ar 80:91 (15:29, 21:17, 22:22, 19:23) piekāpās Stambulas "Bahcešehir Koleji".

Zoriks 27 minūtēs un 19 sekundēs laukumā realizēja vienīgo divpunktu metienu, vienu no sešiem trīspunktu metieniem un visus četrus soda metienus. Viņa kontā arī viena atlēkusī bumba, četras rezultatīvas piespēles, bloķēts metiens, divas kļūdas, trīs personiskās piezīmes, +/- rādītājs -6 un efektivitātes koeficients septiņi.

Viesiem rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Deivids Efianaji.

Pretiniekiem 18 punktus guva un astoņas atlēkušās bumbas sakrāja Džerī Butsjels, bet punktu mazāk guva, kā arī deviņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles sakrāja Tailers Kavano.

Savukārt "Daruššafaka" viesos ar 64:68 (16:16, 8:19, 24:16, 16:17) zaudēja "Bursaspor" vienībai.

Timma spēlēja 24 minūtes un 19 sekundes un grozā meta trīs no astoņiem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem, kā arī atzīmējās statistikā ar trīs atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli, divām pārtvertām piespēlēm, vienu kļūdu, četrām piezīmēm, +/- rādītāju +3 un efektivitātes koeficientu deviņi.

Stambulas komandā rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Kails Olmens, kurš savulaik spēlēja "VEF Rīga" vienība, kamēr uzvarētāju rindās ar 21 punktu izcēlās Džordans Maliks Floids.

Aizvadītajā sezonā Turcijas superlīgā uzvarēja Stambulas "Anadolu Efes".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu