Noskaties Porziņģim spilgta debija "Celtics" sastāvā pirmajā pārbaudes spēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Kristaps Porziņģis aizvadītajā naktī piedzīvoja debiju Bostonas "Celtics" sastāvā, izceļoties ar rezultatīvu sniegumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēlē.

"Celtics" savā laukumā ar rezultātu 114:106 (20:29, 39:28, 22:23, 33:26) pārspēja Filadelfijas "76ers", kas spēlēja bez līderiem Džoela Embīda un Džeimsa Hārdena.

Porziņģis nospēlēja 24 ar pusi minūtes, guva 17 punktus (2p. 3/4, 3p. 2/3, soda metieni 5/8), izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

Vēl latvieša rēķinā viens bloķēts metiens, trīs kļūdas, divas piezīmes un pozitīvs +/- rādītājs +1.

Latvijas basketbolists savā pirmajā spēlē "Celtics" sastāvā izpildīja divus skaistus "slam dunk", kuri īpaši izcelti atsevišķā video NBA līgas sociālajos tīklos.

13 no saviem 17 punktiem Porziņģis guva pirmajā puslaikā ar 100% precizitāti, trāpot visus četrus savus metienus no spēles un arī četrus no četriem soda metieniem.

Ar 26 punktiem (3p. 6/11) rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Peitons Pritčards, kurš svētdien parakstīja četru gadu līgumu par 30 miljonu ASV dolāru algu.

"Celtics" zvaigznes Džeilens Brauns un Džeisons Teitums guva attiecīgi 19 un 13 punktus. Teituma kontā arī 10 izcīnītas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles.

"76ers" sastāvā rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Tairīss Maksijs, 14 iemeta Džeidens Springers, 13 pievienoja Tobiass Heriss, ar 12 atzīmējās Patriks Beverlijs.

Gatavojoties sezonai, "Celtics" aizvadīs vēl četras pārbaudes spēles, nākamā no tām paredzēta naktī uz otrdien plkst. 2.30 pret Ņujorkas "Knicks".

12. oktobrī būs vēl viena tikšanās ar "76ers", pēc tam 18. oktobrī vēl viena pārbaudes spēle pret "Knicks", bet 20. oktobrī pret Šarlotas "Hornets".

NBA regulāro čempionātu "Celtics" sāks 26. oktobrī ar izbraukuma spēli leģendārajā "Madison Square Garden" arēnā pret "Knicks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu