Izraēlas futbola leģendas ģimene brīnumaini izglābusies no "Hamas" uzbrukuma

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilustratīva bilde
Ilustratīva bilde Foto: AFP/SCANPIX

Izraēlas futbola leģenda Josi Benajuns atklājis, ka viņa māsas ģimene brīnumainā kārtā izdzīvojusi palestīniešu islāmistu grupējuma "Hamas" kaujinieku uzbrukumā.

Bijušais Anglijas premjerlīgas klubu Londonas "Chelsea", Londonas "Arsenal" un "Liverpool" spēlētājs un pašreizējais Izraēlas futbola izlases sporta direktors pašmāju izdevumam "Ynet Sport" aprakstīja, kā viņa māsas ģimenei uzbrukuši "Hamas" teroristi.

Teroristi esot ielauzušies viņa māsas mājā, kas ir netālu no Gazas joslas. Tur atradās viņas četri bērni, no kuriem viens ir karavīrs, kurš nesen atgriezies no apmācībām. Benajuna māsai un viņas bērniem izdevies paslēpties mājas bēniņos. Laikā, kad teroristi atradušies mājā, māsas dēls Benajunam nosūtījis ziņu: "Josi, glāb mūs. Mūsu viesistabā ir teroristi. Lūdzu, izglāb mūs."

"Hamas" kaujinieki atraduši slēptuvi, bet 20 gadus vecais Šeiks, kā sauc Benajuna māsas dēlu, nolēma nepadoties un nogalinājis trīs no četriem iebrucējiem. Vēlāk mājā tika iemestas granātas un ģimenei nācies bēgt, izlecot pa logu. Māja aizdegusies. Viņi aizbēguši līdz Izraēlas valsts bruņoto spēku karavīriem, kas ģimeni nogādājuši drošībā.

"Esmu satriekts. Tas ir liels brīnums. Es piedzīvoju savas dzīves grūtāko dienu. Es jau biju pieņēmis, ka viņi visi ir miruši, taču, pateicoties manam varonīgajam māsasdēlam, notika brīnums," norādīja Benajuns.

Pirms tam gan uzbrukumā cietis māsas vīrs, kuram teroristi uzbrukuši brīdī, kad viņš braucis ar divriteni. Benajuna svainim tika savainota roka.

Benajuns ir Izraēlas futbola leģenda. Valstsvienībā viņš piedalījies 102 spēlēs, kurās izcēlies ar 24 vārtu guvumiem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu