Dāvis Bertāns: Visi ir izsalkuši un motivēti

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns
Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns Foto: FIBA.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Oklahomasitijas "Thunder" basketbolisti ar nepacietību gaida sezonas sākumu un ir motivēti, pirms pirmdien gaidāmās pārbaudes spēles uzsvēra latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns.

Pagājušajā nedēļā "Thunder" komandai sākās pirmssezonas treniņnometne, un pirmdien Bertāns ar komandas biedriem aizvadīs pirmo pārbaudes maču, savā laukumā uzņemot latvieša savulaik pārstāvēto Sanantonio "Spurs".

"Var redzēt, ka komanda ir viena no jaunākajām līgā. Atceros sevi jaunāku, kad pēc treniņa bija nogurums, bet nākamajā dienā jutos pilnībā atjaunojies. Tagad, atrodoties starp šādiem spēlētājiem, pats jūtos atjaunojies," sarunā ar žurnālistiem stāstīja Bertāns.

Viens no komandas jaunākajiem spēlētājiem 20 gadus vecais saspēles vadītājs Džošs Gidijs iepriekš medijiem uzsvēra, ka laukumā bieži vien meklējot Bertānu, kurš varētu izpildīt precīzus tālmetienus.

"Viņš ir izcils piespēlētājs, taču var arī pats izveidot situācijas un apdraudēt pretiniekus. Varam viens otram palīdzēt laukumā," komentēja Bertāns.

Raksturojot "Thunder" spēles stilu ar gados jauno sastāvu, Bertāns atzīmēja, ka komanda spēlē ātru basketbolu, kas viņam vienmēr ir paticis, tādējādi ir viegli iekļauties. "Visi ir izsalkuši un motivēti, gatavi spēlēt kā komanda," teica Bertāns.

Bertāns "Thunder" komandā nonāca NBA drafta vakarā, kad viņa iepriekš pārstāvētā Dalasas "Mavericks" ar Oklahomasitijas vienību veica maiņas darījumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu