Aleksandrs Samoilovs: Brālim ir kosmisks potenciāls

CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas pludmales volejbolistam Mihailam Samoilovam ir milzīgs potenciāls, TVNET GRUPAS sporta podkāstā "Čempionu brokastis" savas domas pauda viņa brālis un jaunais pārinieks Aleksandrs Samoilovs.

11 sezonas A.Samoilovs spēlēja kopā ar Jāni Šmēdiņu, kļūstot par titulētāko Latvijas pludmales volejbola pāri. Duets nolēmis pārtraukt sadarbību, katrs apvienojoties ar gados jaunāku pārinieku.

A.Samoilovs turpmāk spēlēs kopā ar brāli Mihailu, savukārt J.Šmēdiņš apvienojies ar Gustavu Auziņu. Brāļiem Samoiloviem ir 13 gadu starpība – Aleksandram ir 38, bet Mihailam 25.

"Ja mēs gribam pasaulē cīnīties par medaļām, ir jāspēlē ātrs un kombicionāls volejbols. Mišam ir kosmisks potenciāls. Fiziskās sagatavotības treniņos pie Dināra Zāģera viņš trīs nedēļās lēcienu uzlabojis par septiņiem centimetriem. Dimants, kuru var slīpēt un slīpēt," brāli slavēja A.Samoilovs.

Brāļiem pēc divām nedēļām plānota dalība pasaules tūres "Futures" posmā Maļorkā, Spānijā. Pēc tam paredzēta Āzijas tūre ar startiem turnīros Ķīnā, Taizemē un Filipīnās.

Video: brāļi Samoilovi par spēlēšanu kopā, olimpisko sapni un pludmales volejbola attīstību

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu