Spānijas mediji: Mesi varētu atgriezties "Barcelona" sastāvā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: AFP/SCANPIX

Viens no visu laiku labākajiem futbolistiem Lionels Mesi, kurš lielāko daļu savas karjeras aizvadījis "Barcelona", varētu atgriezties pie savām saknēm. Vismaz uz kādu brīdi, vēsta Spānijas mediji.

Pēc divām  Francijas futbola flagmaņa Parīzes "Saint-Germain" (PSG) komandā pavadītām sezonām argentīniešu uzbrucējs pievienojās ASV klubam Maiami "Inter". 

Pēdējās nedēļās Mesi savainojuma dēļ izlaidis vairākus mačus. Laukumā viņš atgriezās pirms dažām dienām, kad Maiami ar 0:1 piekāpās "Cincinnati" futbolistiem. "Inter" nekvalificējās izslēgšanas spēļu turnīram. 

Tas nozīmē, ka jau nākamnedēļ "Inter" noslēgs sezonu, vēl jāaizvada divas spēles. Tad jaunā sezona sāksies februāra beigās. Vairāki spāņu interneta portāli izteikuši minējumus, ka šajā laikā Mesi varētu doties īrē uz Barselonu. 

"Apsolu, ka darīšu visu iespējamo, lai Mesi turpmākajos gados varētu atvadīties no "Barcelona"," sacīja "Inter" kluba prezidents Horhe Mass.

"Barcelona" finansiālais stāvoklis ierobežo Mesi piesaisti, bet netiek izslēgts, ka Argentīnas futbola superzvaigzne varētu atgriezties Katalonijā. Tiesa, klubs to nav komentējis. 

Izskanējušas runas, ka 36 gadus vecais Mesi ar saviem kādreizējiem komandas biedriem laukumā varētu doties janvārī. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu