Video Viljamsons pēc desmit mēnešu pauzes atgriežas laukumā ar 12 punktiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Zaions Viljamsons
Zaions Viljamsons Foto: AP/Scanpix

Pēc desmit mēnešu pauzes otrdien laukumā atgriezās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņūorleānas "Pelicans" uzbrucējs Zaions Viljamsons, kurš vienības zaudētajā pārbaudes mačā 105:122 pret Orlando "Magic" komandu guva 12 punktus.

Viljamsons nebija devies laukumā kopš 2. janvāra, kad mačā pret Filadelfijas "76ers" iedzīvojās paceles cīpslas savainojumā.

Spēlē pret "Magic" 2019. gada drafta pirmais numurs laukumā bija 15 minūtes un 28 sekundes, kuru laikā realizēja četrus no astoņiem divpunktu metieniem un četrus no sešiem soda metieniem. Uzbrucēja kontā arī piecas atlēkušās bumbas zem groziem, piecas rezultatīvas piespēles, divas kļūdas un divas personīgās piezīmes.

Rezultatīvākais "Pelicans" rindās ar 14 punktiem bija Brendons Ingrams, bet 13 punktus guva Dereons Sībrons. Uzvarētāju sastāvā 18 punkti Vendela Kārtera kontā, bet 13 punktus guva Kouls Entonijs.

Citā pārbaudes spēlē pie uzvaras savā laukumā tika Atlantas "Hawks", kas pateicoties Trenta Foresta precīzajam soda metienam 1,6 sekundi pirms finālsvilpes, ar 108:107 savā laukumā apspēlēja Klīvlendas "Cavaliers" vienību. Mirkli iepriekš viesi ar precīzu tālmetienu izvirzījās vadībā ar 107:105, taču Forests pēdējā uzbrukumā guva divus punktus, turklāt pret viņu tika pārkāpti noteikumi. "Cavaliers" pēdējā uzbrukumā ar precīzu metienu izcelties neizdevās.

Uzvarētāju sastāvā Forests bija rezultatīvākais ar 13 punktiem, kamēr pa 12 punktiem guva Trejs Jangs un Onjeka Okongvu. Klīvlendas vienības rindās ar 19 punktiem izcēlās Īzaks Okoro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu