Noskaties Bļugers nespēlē; "Canucks" sezonu sāk ar graujošu uzvaru

Papildināts
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" trešdien bez savainotā Latvijas hokejista Teodora Bļugera sastāvā ar graujošu uzvaru pār Edmontonas "Oilers" uzsāka jauno sezonu.

(Pievienotas 5. - 7. rindkopas.)

Regulārā čempionāta pirmajā spēlē "Canucks" savā laukumā bija pārāki ar 8:1 (2:0, 3:1, 3:0), četrus vārtus gūstot Brokam Beseram, bet piecus (1+4) punktus sakrājot Džonatanam Taneram Milleram.

Uzvarētāju sastāvā ar četriem punktiem (1+3) izcēlās Eliass Petešsons, trīs punktus (0+3) sakrāja Kvins Hjūzs, bet pa vieniem vārtiem guva arī Konors Gārlends un Dakota Džošua.

"Oilers" sastāvā vienīgai precīzais metiens padevās Leonam Draizaitlam, kurš otrā perioda vidū vairākumā panāca 1:4.

Mača 49. minūtē laukumu atstāja "Canucks" vārtsargs Tečers Demko, kura vietā laukumā devās Keisijs Desmits.

Demko tika galā ar 21 no 22 metieniem, bet Desmits atlikušajā laikā atvairīja visus piecus "Oilers" hokejistu izpildītos metienus.

Kā pēc spēles norādīja "Canucks" galvenais treneris Riks Tokets, Demko laukumu atstāja dehidratācijas dēļ.

Bļugers sasitumu guva piektdien pārbaudes spēlē, kad "Canucks" mājās ar 3:1 apspēlēja Kalgari "Flames", Latvijas uzbrucējam gūstot uzvaras vārtus, un svētdien drīz pēc treniņa sākuma to pameta.

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, kurš pagājušajā sezonā "Canucks" rindās aizvadīja piecus mačus, šo sezonu uzsāks komandas fārmklubā Amerikas hokeja līgā (AHL).

Nākamo maču "Canucks" aizvadīs naktī uz svētdienu, kad ar "Oilers" tiksies jau Edmontonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu