"Rīgas Zeļļi" pastiprina sastāvu ar Kasparu Bērziņu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Latvijas basketbola komanda "Rīgas Zeļļi" pastiprinājusi sastāvu ar centra spēlētāju Kasparu Bērziņu, vēsta klubs.

Vienošanās ar 38 gadus veco basketbolistu noslēgta uz vienu sezonu.

Kluba vēstnesis Andris Biedriņš uzsver, ka Bērziņa ķermenis arī šajā vecumā ir ļoti labi gatavs profesionāla basketbolista slodzēm. "Viņa kvalitātes ir ļoti atbilstošas mūsdienu basketbolam, un esam pārliecināti, ka tās noderēs arī "zeļļiem" - labi nostādītais metiens izpletīs laukumu uzbrukumā, savukārt slaidais augums palīdzēs cementēt groza apakšu aizsardzībā," klubs citē Biedriņa teikto.

Bērziņš atklāja, ka starpsezonā nācās veikt nelielu operāciju, lai savestu kārtībā ceļgalu, un tagad viņš pakāpeniski atgriežas laukumā. "Iesākumā vēl nebūšu ierastais Bērzs, kādu skatītāji ir pieraduši redzēt, taču ar katru maču jābūt aizvien labāk. Ceru palīdzēt "zeļļiem" izcīnīt daudz uzvaru šajā sezonā," teica basketbolists.

Karjeras gaitā latvietis pārstāvējis dažādu valstu komandas, bet pagājušajā sezonā viņš spēlēja gan Francijas komandā "Strasbourg", gan Taivānas "CTBC DEA", ar kuru kļuva par T1 līgas uzvarētāju. Pēdējo reizi Latvijas-Igaunijas līgā Bērziņš spēlēja 2020./2021.gada sezonā, "Ogres" rindās deviņās spēlēs atzīmējoties ar vidēji gūtajiem 13,4 punktiem un izcīnīto 7,1 atlēkušo bumbu.

Latvijas izlasē Bērziņš aizvadījis 125 mačus.

"Rīgas Zeļļi" sezonas ievadā uzvarējuši divās no trīs spēlēm un turnīra tabulā ieņem septīto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu