Tralmakam 1+1 zaudētā Čehijas ekstralīgas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja uzbrucējs Eduards Tralmaks
Latvijas hokeja uzbrucējs Eduards Tralmaks Foto: Rytíři Kladno (Facebook)

Latvijas hokejists Eduards Tralmaks svētdien Čehijas ekstralīgas spēlē tika pie vārtiem un rezultatīvas piespēles, taču tas neglāba Kladno "Rytīrži" no zaudējuma pret Jāņa Jaka un Kristapa Zīles pārstāvēto Litvīnovas "Verva", kamēr citā mačā vārtus guva Roberts Bukarts, viņa pārstāvētajai Vītkovices "Ridera" gūstot panākumu.

"Rytirži" izbraukumā ar 4:5 (2:1, 1:1, 1:2, 0:1) papildlaikā piekāpās "Verva".

Tralmaks vispirms guva vārtus vairākumā un panāca neizšķirtu 1:1, bet pēc tam pēc viņa un Jirži Tichāčeka piespēlēm vairākumu realizēja Radeks Smoleņaks. Pamatlaika izskaņā Kladno komandas vārtos ripu raidīja Kristaps Zīle, izlīdzinot rezultātu nepilnas trīs minūtes līdz spēles beigām, kamēr papildlaikā uzvaru nodrošināja Ondržejs Kaše.

Tralmaks viesu rindās uz ledus bija 19 minūtes un deviņas sekundes, no kurām četras minūtes un 51 sekundi spēlēja vairākumā, un atzīmējās statistikā ar diviem spēka paņēmieniem, diviem metieniem, vienu bloķētu metienu, uzvarētiem diviem no četriem iemetieniem un neitrālu lietderības koeficientu.

Zīle, spēlējot 20 minūtes un 33 sekundes, trīs minūtes un astoņas sekundes uz ledus bija vairākumā, bet četras ar pusi minūtes - mazākumā. Viņa kontā trīs bloķēti metieni, viens precīzs metiens un neitrāls lietderības koeficients.

Tikmēr Jaks pavadīja laukumā 19 minūtes un vienu sekundi, no tām septiņas ar pusi minūtes spēlējot vairākumā, un trīs reizes meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un sakrāja negatīvu lietderības koeficientu -2.

Citā mačā Bukarta pārstāvētā "Ridera" izbraukumā ar 5:3 (1:0, 2:3, 2:0) uzvarēja Brno "Kometa".

Bukarts izcēlās ar precīzu metienu otrajā trešdaļā, izlīdzinot rezultātu 2:2. Viņš kopā uz ledus bija 16 minūtes un 29 sekundes, no kurām divas ar pusi minūtes spēlēja vairākumā, un atzīmējās statistikā ar trīs metieniem pa vārtiem, diviem bloķētiem metieniem un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Vēl Hradeckrālovas "Moutnfield", kuras rindās spēlē Ralfs Freibergs, viesos ar 1:3 (0:0, 1:1, 0:2) piekāpās Prāgas "Sparta".

Litvīnovas komanda ar 28 punktiem 11 spēlēs ir otrā, Hradeckrālovas vienība ar 16 punktiem - sestā, "Ridera" ar 13 punktiem ir devītajā vietā, bet Kladno klubs ar deviņiem punktiem ieņem pirmspēdējo vietu 14 komandu čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu