Video Girgensons: Neviens vēl nav sasniedzis savu labāko formu

CopyDraugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: Reuters/ScanPix

Bufalo "Sabres" komanda sezonas sākumā vēl nav sasniegusi to formu, kādā vēlētos būt, pēc pirmās uzvaras atzina latviešu hokejists Zemgus Girgensons.

Girgensons otrdien savā sezonas trešajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē guva vārtus un sekmēja Bufalo "Sabres" komandas uzvaru. "Sabres" savā laukumā ar rezultātu 3:2 (2:0, 0:1, 0:1, 1:0) papildlaikā pārspēja Tampabejas "Lightning" un izcīnīja sezonā pirmo uzvaru.

"Pirmā uzvara sezonā vienmēr ir nozīmīga, it īpaši pēc piedzīvotajiem diviem zaudējumiem. Spēlējām gudrāk un cīnījāmies par ripām, taču domāju, ka vēl neesam tur, kur vēlētos būt, un neviens vēl nav sasniedzis savu labāko formu. Tas ir process, kurā progresējam ar katru spēli," pēc mača sarunā ar žurnālistiem atzīmēja Girgensons.

Starpsezonā komandas rindas papildināja 35 gadus vecais aizsargs Ēriks Džonsons, kuram NHL aiz muguras ir 16 sezonu pieredze.

"Viņš ar savu pieredzējušo maiņu devis visai komandai. Ērikam ir liela loma ģērbtuvē un viņš nerunā frāzēs - tas ir tieši tas, kas mums ir vajadzīgs. Tāpat arī spēle mazākuma ar viņu ir labāka," teica Girgensons.

Lai gan izcīnīti pirmie divi punkti sezonā, "Sabres" komandai nav izdevies pamest pēdējo, 16. vietu Austrumu konferencē.

Turpinot četru mājas spēļu sēriju, Bufalo hokejisti ceturtdien tiksies ar Kalgari "Flames".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu