Video Vīgners un Sotnieks izceļas ar rezultativitātes punktiem Čempionu līgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas hokejists Rolands Vīgners trešdien Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgas spēlē guva vārtus un rezultatīvi piespēlēja, viņa un Kristapa Sotnieka pārstāvētajai Ruānas "Dragons" izcīnot panākumu.

"Dragons" savā laukumā ar rezultātu 6:1 (2:0, 2:1, 2:0) uzvarēja Tamperes "Ilves".

Vīgners izcēlās ar vārtiem jau trešajā spēles minūtē, bet pēc tam piespēlēja uzvarētāju sestajos vārtos, kas tika gūti divas minūtes līdz pamatlaika beigām. Viņš uz ledus bija 12 minūtes un 11 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Tikmēr Sotnieks, kurš tika pie rezultatīvas piespēles Vīgnera vārtu guvumā, spēlēja 20 minūtes un 50 sekundes, vienu reizi meta pa vārtiem un noslēdza maču ar lietderības koeficientu +1.

Turnīra tabulā Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā Šellefteo AIK ar 12 punktiem sešos mačos ir piektajā vietā, Vitkovīces "Ridera", kuras rindās spēlē Roberts Bukarts, ar 11 punktiem ir devītā, bet 19.vietu ar sešiem punktiem cīņās ieņem "Dragons".

Šosezon komandu skaits no 32 samazināts uz 24. Komandas aizvada sešas spēles, bet to vieta tiek noteikta kopējā tabulā, 16 labākajām komandām kvalificējoties izslēgšanas spēlēm.

Iepriekšējā sezonā IIHF Čempionu līgas turnīrā uzvarēja Somijas klubs Tamperes "Tappara".

Turnīrs pirmo reizi norisinājās 2014./2015.gada sezonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu