Video Neimaram konstatēts smags savainojums; sezona viņam, visticamāk, beigusies

CopyDraugiem X Whatsapp
Neimars
Neimars Foto: AP/Scanpix

Brazīlijas futbola izlases uzbrucējam Neimaram konstatēts kreisās kājas ceļgala krustenisko saišu, kā arī meniska plīsums, paziņoja viņa pārstāvētais Saūda Arābijas klubs Rijādas "Al Hilal".

Neimars traumu guva otrdien Pasaules kausa kvalifikācijas mačā, kurā Brazīlija ar 0:2 zaudēja Urugvajai. Futbolists pēc savainojuma gūšanas nespēja pamest laukumu paša spēkiem un vēlāk stadionu atstāja, balstoties uz kruķiem.

31 gadu vecajam Neimaram tiks veikta operācija un viņš šajā sezonā, visticamāk, neatgriezīsies laukumā. Tāpat zem jautājuma zīmes ir Neimara dalība nākamvasar paredzētajā Dienvidamerikas čempionātā jeb "Copa America".

Neimars, kurš šovasar no Francijas kluba Parīzes "Saint-Germain" pārcēlās uz "Al Hilal", Saūda Arābijas meistarsacīkstēs savainojuma dēļ piedalījies tikai trīs spēlēs, kurās atdevis divas rezultatīvas piespēles, bet AFC Čempionu līgā viņš divos mačos atzīmējies ar vieniem gūtiem vārtiem.

Arī iepriekšējo sezonu Neimars noslēdza priekšlaicīgi pēc tam, kad martā viņam tika veikta labās pēdas potītes operācija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu