Balinskis ar "Panthers" izcīna uzvaru NHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Uvis Jānis Balinskis (sarkanā kreklā nr. 26)
Latvijas hokejists Uvis Jānis Balinskis (sarkanā kreklā nr. 26) Foto: AFP/Scanpix

Latvijas aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" ceturtdien izcīnīja uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē.

"Panthers" mājās ar rezultātu 3:1 (2:0, 0:1, 1:0) pārspēja Toronto "Maple Leafs".

Pirmās trešdaļas izskaņā laukuma saimniekus vadībā izvirzīja Kevins Stenlunds, bet nepilnu minūti pirms trešdaļas beigām pārsvaru dubultoja Olivers Ēkmans-Larsons.

Otrajā periodā Toronto hokejistiem izdevās samazināt deficītu pēc tam, kad vairākumā vārtus guva Mičs Mārners, taču pamatlaika pēdējā sekundē, metot teju no savas aizsardzības zonas, tukšos "Maple Leafs" vārtos ripu raidīja Sems Reinhārts, ļaujot "Panthers" noslēgt maču ar divu vārtu pārsvaru.

Balinskis spēlēja 12 minūtes un desmit sekundes un statistikā atzīmējās ar divām soda minūtēm, diviem spēka paņēmieniem un neitrālu lietderības koeficientu.

"Panthers" vārtus sargāja Sergejs Bobrovskis, kurš atvairīja 29 no 30 pretinieku metieniem un tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni, kamēr viesu rindās Iļja Samsonovs tika galā ar 21 metienu.

Floridas vienība nākamo maču aizvadīs sestdien, kad savā laukumā uzņems Vankūveras "Canucks", kas pagaidām spēlē bez savainotā Bļugera. "Panthers"

NHL regulārajā čempionātā komandas līdz 18.aprīlim aizvadīs 82 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu