Kādreizējā WTA ranga līdere Kerbere atgriezīsies kortā "United Cup" turnīrā

CopyDraugiem X Whatsapp
Angelika Kerbere
Angelika Kerbere Foto: AFP/SCANPIX

Bijusī pasaules ranga pirmā rakete Angelika Kerbere, atgriežoties kortā pirmo reizi kopš 2022. gada, sacentīsies "United Cup" turnīrā, kas norisināsies 2024. gada sākumā.

35 gadus vecā Kerbere izlaida visu 2023. gada sezonu, jo bija bērna gaidībās, taču pavasarī viņa atsāka treniņus un šobrīd ir iekļauta Vācijas vienībā jaukto komandu turnīrā.

Karjeras laikā Kerbere ir triumfējusi trīs "Grand Slam" turnīros - Austrālijas un ASV atklātajos čempionātos 2016. gadā, kā arī Vimbldonas turnīrā 2018. gadā. Tāpat viņa triumfējusi 14 WTA līmeņa turnīros, kā arī izcīnījusi 2016. gada Riodežaneiro olimpisko spēļu sudraba godalgu. Šobrīd vāciete WTA rangā nav atrodama.

Vēl Vācijas komandā dalībai "United Cup" turnīrā šobrīd iekļauts Aleksandrs Zverevs (ATP 9.) un Laura Zīgemunda (WTA 91.).

Tāpat savu dalību turnīrā apstiprinājusi arī pasaules pirmā rakete serbs Novaks Džokovičs, kamēr Polijas vienības rindās iekļauta Iga Švjonteka, kura WTA rangā atrodas otrajā pozīcijā.

Turnīrā kopā sacentīsies 18 vienības, kas tiks sadalītas sešās apakšgrupās.

"United Cup" otrais turnīrs no 29. decembra līdz 7. janvārim norisināsies Austrālijas pilsētās Pērtā un Sidnejā. Šī gada janvārī vēsturē pirmajā "United Cup" turnīrā triumfēja ASV komanda, kas fināla duelī ar 3-0 pārspēja Itāliju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu