Noskaties Vasiļjevs sestais pēc īsās programmas "Grand Prix" sacensībās

CopyDraugiem X Whatsapp
Deniss Vasiļjevs
Deniss Vasiļjevs Foto: AP/Scanpix

Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs piektdien ASV pilsētā Alenā īsajā programmā ieņēma sesto vietu savās sezonas pirmajās "Grand Prix" sacensībās.

Īsās programmas izpildē Vasiļjevs sakrāja 75,84 punktus. Par tehniskajiem elementiem viņš saņēma 37,60 punktus un par programmas komponentēm - 40,24 punktus, ieņemot sesto vietu 12 daiļslidotāju vidū.

Labāko rezultātu 104,06 punkti sasniedza ASV pārstāvošais Iļja Maļiņins, otrais ar 97,34 punktiem bija francūzis Kevins Emoss, bet trešais ar 91,61 punktu - japānis Šuns Sato.

Izvēles programma tiks aizvadīta naktī uz svētdienu, plkst. 4 pēc Latvijas laika. Vasiļjevam kā pirmais startēs otrajā grupā.

Pagājušajā sezonā Vasiļjevs "Grand Prix" sacensībās, startējot divos posmos, ieņēma otro un desmito vietu, Eiropas čempionātā izcīnīja piekto vietu un pasaules čempionātu noslēdza 13. pozīcijā.

Šīs sezonas ievadā Latvijas daiļslidotājs startēja Slovākijas daiļslidošanas leģendas Ondreja Nepela vārdā nosauktajās sacensībās, kurās ierindojās septītajā vietā.

Plānots, ka Vasiļjevs novembra beigās piedalīsies arī Osakas "Grand Prix" sacensībās Japānā. Katrs sportists drīkst piedalīties divos posmos.

Šajā sezonā notiek seši "Grand Prix" posmi un finālposms, kas iecerēts no 7. līdz 10. decembrim Pekinā. Finālposmam kvalificēsies seši labākie daiļslidotāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu