Timma un Lomažs spēlē rezultatīvi, taču komandas cieš zaudējumus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Jānis Timma
Latvijas basketbolists Jānis Timma Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas basketbolists Jānis Timma sestdien Bodrumā guva 13 punktus Stambulas "Daruššafaka" zaudējumā Turcijas čempionāta spēlē, bet Riharda Lomaža kontā 11 gūti punkti viņa pārstāvētās Denizli "Yukatel Merkezefendi" neveiksmē izbraukumā.

"Daruššafaka" piekāpās Bodrumas "Cagdaš Bodrumspor" ar 73:89 (16:24, 21:25, 20:18, 16:22).

Timma 32 minūtēs un 46 sekundēs laukumā realizēja četrus no astoņiem tālmetieniem un vienīgo soda metienu, bet garām grozam lidoja vienīgais divpunktu metiens. Tāpat latvietis izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, sakrāja vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva divas kļūdas, vienreiz pārķēra bumbu, kā arī spēli beidza ar +/- rādītāju -6 un efektivitātes koeficientu 11.

Vairāk punktu par Timmu viesiem guva vien Deivids Makkormiks, kurš sakrāja 17 punktus un 11 atlēkušās bumbas, bet 13 punktus guva arī Ridvans Encels.

Uzvarētājiem 23 punktus un 11 atlēkušās bumbas sakrāja Ahmets Duverioglu, 22 punktus guva Kristofers Vorens, bet 18 punktus - Dominiks Artiss.

"Yukatel Merkezefendi" viesos ar 58:79 (16:28, 13:18, 19:21, 10:12) piekāpās Stambulas "Bešiktaš".

Lomažs 35 minūtēs un septiņās sekundēs laukumā realizēja divus no sešiem divpunktu metieniem un septiņus no deviņiem soda metieniem, bet garām grozam lidoja vienīgais tālmetiens. Aizsargs arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, sakrāja trīs rezultatīvas piespēles, pieļāva divas kļūdas, nopelnīja trīs personiskās piezīmes, kā arī spēli beidza ar +/- rādītāju -15 un efektivitātes koeficientu seši.

Viesiem rezultatīvāks par Lomažu ar 21 punktu un 11 atlēkušajām bumbām bija vien Deniels Oturu.

Stambulas komandā 14 punktus sakrāja Metjū Mičels, pa 11 punktiem - Berkans Durmazs un Samets Jigitoglu.

Jau ziņots, ka piektdien Kristers Zoriks guva 26 punktus Izmiras "Petkimspor" komandas uzvarā viesos, ar 81:67 pārspējot "Samsunspor" vienību.

"Petkimspor" ar trim uzvarām četrās spēlēs turnīra tabulā ir pirmā, "Daruššafaka" ar diviem panākumiem četrās cīņās ir ceturtā, bet "Yukatel Merkezefendi" ir zaudējusi visās četrās cīņās un ieņem pēdējo vietu 16 komandu čempionātā.

Iepriekšējā sezonā Turcijas superlīgā uzvarēja Stambulas "Anadolu Efes".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu