Tralmaks kaldina komandas uzvaru Čehijas ekstralīgas mačā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Eduards Tralmaks
Latvijas hokejists Eduards Tralmaks Foto: Romans Marešs/Rytíři Kladno (Facebook)

Latvijas hokejists Eduards Tralmaks svētdien Čehijas ekstralīgas mačā guva vārtus un rezultatīvi piespēlēja, viņa pārstāvētajai Kladno "Rytīrži" izcīnot panākumu.

"Rytīrži" izbraukumā ar 2:1 (1:0, 1:1, 0:0) pārspēja Karlovi Vari "Energia".

Tralmaks vispirms guva vārtus pirmajā trešdaļā, bet pēc tam otrā perioda pēdējā minūtē pēc viņa un Jirži Tihāčeka piespēlēm pretinieku vārtos uzvaru nesošo ripu raidīja Deniss Kusī.

Latvietis kopā uz ledus bija 15 minūtes un 37 sekundes, no kurām trīs minūtes un 42 sekundes spēlēja vairākumā. Viņš statistikā atzīmējās ar trīs metieniem pa vārtiem, uzvarēja vienā no trijiem iemetieniem un sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

26 gadus vecais Tralmaks šosezon Čehijas ekstralīgā 12 mačos guvis sešus vārtus un veicis divas rezultatīvas piespēles. Latvietis "Rytīrži" komandā ir labākais vārtu guvējs.

Citā spēlē Kristapa Zīles un Jāņa Jaka pārstāvētā Litvīnovas "Verva" viesos ar 1:2 (0:0, 1:1, 0:1) piekāpās "Olomouc".

Zīle, kurš asistēja viesu vienīgajos vārtos, spēlēja 16 minūtes un 38 sekundes un izcēlās ar vienu spēka paņēmienu, diviem metieniem, diviem bloķētiem metieniem, noslēdzot maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt Jaks uz ledus bija 21 minūti un 40 sekundes un tika pie trīs metieniem pa vārtiem, diviem bloķētiem metieniem, arī sakrājot neitrālu lietderības koeficientu.

Vēl Hradeckrālovas "Mountfield", kuras rindās spēlē Ralfs Freibergs, savā laukumā ar 2:0 (2:0, 0:0, 0:0) uzvarēja Roberta Bukarta pārstāvēto Vītkovices "Ridera".

Litvīnovas komanda ar 31 punktu 13 spēlēs ir otrā, Hradeckrālovas vienība ar 19 punktiem - ceturtā, Kladno klubs ar 14 punktiem ir 11.vietā, bet "Ridera" ar 13 punktiem ieņem 12.vietu 14 komandu čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu