Ernesta Gulbja fonds gadu nodrošinās bezmaksas tenisa treniņus 50 bērniem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas tenisists Ernests Gulbis
Latvijas tenisists Ernests Gulbis Foto: Kaspars Volonts/Latvijas Tenisa savienība

Ernesta Gulbja fonds gadu nodrošinās bezmaksas treniņus 50 bērniem, vēsta Latvijas Tenisa savienība (LTS).

Sadarbībā ar "Rimi Latvia" radīta stipendiju programma bērniem tenisa talantu attīstībai. 50 bērniem gadu būs iespēja apgūt tenisa prasmes dažādās Latvijas pilsētās.

Stipendijām aicināti pieteikties piecus līdz astoņus gadus veci bērni ar vai bez tenisa priekšzināšanām no visas Latvijas.

Lai pieteiktu savu bērnu tenisa stipendijai, vispirms jāaizpilda pieteikuma anketa.

Pēc pieteikuma anketas aizpildīšanas Gulbis kopā ar tenisa treneru komandu izvēlēsies 500 stipendiju kandidātus, kuri tiks aicināti uz stipendiju atlases dienu.

Nosakot stipendiju kandidātus, tiks ievērots proporcionāls sadalījums pa reģioniem, proti, dodot iespēju pretendēt uz stipendijām bērniem no dažādiem Latvijas reģioniem, pilsētām un apdzīvotām vietām.

Stipendiju atlases dienā, 12. novembrī, tenisa centrā "Lielupe" (Oskara Kalpaka prospektā 16, Jūrmalā) stipendiju kandidātiem būs jāveic dažādi fiziski uzdevumi un pārbaudījumi, kuru laikā izcilais Latvijas tenisists Ernests Gulbis kopā ar vietējo un ārvalstu treneru komandu vērtēs bērnu fizisko sagatavotību, sportisko garu, motivāciju un azartu.

Pēc atlases pārbaudījumiem tenisa treneru komanda Gulbja vadībā izvēlēsies 50 bērnus ar lielāko tenisa talanta potenciālu, sniedzot viņiem iespēju veselu gadu trenēties tenisā bez maksas.

Stipendiju ieguvēji tiks paziņoti 17. novembrī, publicējot viņu vārdus LTS mājaslapā, kā arī nosūtot individuālu paziņojumu e-pasta formātā katram stipendijas ieguvējam.

Lai saņemtu stipendiju, ar katru stipendijas ieguvēja oficiālo pārstāvi tiks slēgts līgums, vienojoties par stipendiju izmantošanas nosacījumiem.

Stipendija segs tenisa treniņu izmaksas pie kvalificētiem treneriem tenisa centros dažādās Latvijas pilsētās, tā netiks izmaksāta naudas veidā katram stipendiju ieguvējam individuāli.

Stipendiju programmā tenisa treniņus paredzēts sākt 2024. gada sākumā, iepriekš vienojoties ar katru stipendiju ieguvēju individuāli par precīzu treniņu sākšanas laiku.

Vienu reizi ceturksnī visiem stipendiju ieguvējiem būs unikāla iespēja piedalīties īpašā tenisa treniņā Gulbja vadībā.

Stipendiju atlases notikumu kalendārs:

23.10.–03.11. pieteikšanās stipendijām

06.11.–07.11. stipendiju kandidātu izziņošana dalībai stipendiju atlases dienā

08.11.–09.11. vecāku apstiprinājums bērnu dalībai stipendiju atlases dienā

10.11. stipendiju atlases dienas norises izziņošana

12.11. stipendiju atlases diena tenisa centrā "Lielupe" (Oskara Kalpaka prospektā 16, Jūrmalā)

17.11. stipendiju ieguvēju paziņošana

2024. gada sākums – tenisa treniņu sākšana

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu