Video Timmas pārstāvētā "Daruššafaka" gūst panākumu Čempionu līgas spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolista Jāņa Timmas pārstāvētā Stambulas "Daruššafaka" otrdien Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas grupu turnīra otrajā spēlē svinēja uzvaru.

C apakšgrupā, kurā spēkojas arī "VEF Rīga", Stambulas komanda savā laukumā ar rezultātu 88:84 (17:24, 17:24, 30:15, 24:21) pārspēja Spānijas vienību Tenerifes "Lenovo".

Timma spēlēja deviņas minūtes un 20 sekundes, kuru laikā izpildīja vienu neprecīzu tālmetienu, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, sakrāja +/- rādītāju -8 un efektivitātes koeficientu nulle.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Deivids Makormaks, bet Muhameds Ali Abdurs-Rahkmans pievienoja 16 punktus un sešas rezultatīvas piespēles.

Viesu komandā ar 15 punktiem un septiņām bumbām zem groziem izcēlās Giorgi Šermadini, un 15 punktus guva Ārons Dornekamps un Marselinju Uertass, kura kontā arī 11 rezultatīvas piespēles.

Stambulas vienība pagājušajā nedēļā ar 84:75 pārspēja "VEF Rīga" vienību, bet Tenerifes komanda ar 95:75 bija pārāka pār Francijas komandu "Cholet". Trešdien "vefieši" viesosies pie "Cholet".

Pamatturnīrā, tāpat kā iepriekšējā sezonā, pirmajā posmā 32 komandas ir sadalītas astoņās apakšgrupās. Grupu uzvarētājas nodrošinās vietu otrajā posmā, bet vēl astoņas komandas tiks noskaidrotas "play-in" kārtā, kurā piedalīsies otro un trešo vietu grupā ieņēmušās vienības.

Maijā par čempioni tika kronēta Vācijas komanda Bonnas "Telekom", kas finālā ar 77:70 uzvarēja Jeruzalemes "Hapoel".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu