"Bayern", "Inter" un Mančestras "United" izcīna uzvaras Čempionu līgas spēlēs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Minhenes "Bayern" futbolists Herijs Keins
Minhenes "Bayern" futbolists Herijs Keins Foto: AFP/Scanpix

Minhenes "Bayern" un Milānas "Inter" futbolisti otrdien UEFA Čempionu līgas apakšgrupu mačos tika pie panākumiem.

"Bayern" guva pirmos vārtus pēc spēlētām astoņām minūtēm, kad pēc Līroja Sanē diagonālas piespēles ar spēcīgu sitienu izcēlās Kingslijs Komans.

28.minūtē uz Minhenes vienības vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, kuru "Galatasaray" nopelnīja Mauro Ikardi. Viņš veiksmīgi izmānīja viesu vārtsargu un raidīja bumbu "Bayern" vārtos.

Otrajā puslaikā Minhenes komandas otros vārtus guva Harijs Keins, bet 79.minūtē Džamals Musiala panāca 3:1.

Citā A apakšgrupas mačā Mančestras "United" savā laukumā ar 1:0 (0:0) guva panākumu pār "Kobenhavn".

Laukuma saimnieki vienīgos vārtus mačā guva 72.minūtē, kad ar precīzu sitienu izcēlās Harijs Magvairs. Kopenhāgenas vienībai otrā puslaika kompensācijas laikā bija iespēja izraut neizšķirtu, taču "United" vārtsargs Andrē Onanā veiksmīgi atvairīja 11 metru soda sitienu.

A apakšgrupā "Bayern" uzvarējusi visās trijās spēlēs un tikusi pie deviņiem punktiem, "Galatasaray" ir četri punkti, "United" ir trīs punkti, bet "Kobenhavn" izcīnījusi vienu punktu.

Tikmēr D apakšgrupas mačā "Inter" mājās ar rezultātu 2:1 (1:0) pārspēja "Salzburg".

Laukuma saimnieki izvirzījās vadībā 19.minūtē, Zalcburgas komandas vārtos bumbu raidot Aleksisam Sančesam.

"Salzburg" izlīdzināja rezultātu otrajā puslaikā pēc spēlētām 12 minūtēm, kad Oskars Gluhs pārspēja milāniešu vārtsargu, taču septiņas minūtes vēlāk vienu vārtu pārsvaru "Inter" atguva Hakans Čalhanolu.

Otrā D apakšgrupas spēlē "Real Sociedad" izbraukumā ar 1:0 (0:0) bija pārāka pār Lisabonas "Benfica".

Mājiniekiem otro uzvaru atnesa Braiss Mendess, kurš 63.minūtē raidīja bumbu Lisabonas komandas vārtos.

D apakšgrupas līdere ar septiņiem punktiem trīs spēlēs ir "Real Sociedad", kurai ar tādu pašu punktu skaitu seko "Inter", "Salzburg" tikusi pie trīs punktiem trīs mačos, kamēr "Benfica" palikusi bez punktiem.

Čempionu līgas pamatturnīrā spēlē 32 komandas. Katras apakšgrupas divas labākās komandas iekļūs astotdaļfinālā, bet trešo pozīciju ieguvējas sezonu turpinās UEFA Eiropas līgas izslēgšanas turnīrā.Čempionu līgas fināls 2024.gada 1.jūnijā notiks Vemblija stadionā Londonā.

Pagājušajā sezonā par Čempionu līgas uzvarētājiem kļuva Mančestras "City", kas Stambulā ar 1:0 pārspēja Itālijas klubu Milānas "Inter", pirmo reizi uzvarot šajās sacensībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu