Paulai Strautmanei rezultatīvs sniegums FIBA Eirokausa spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketboliste Paula Strautmane
Latvijas basketboliste Paula Strautmane Foto: FIBA.com

Latvijas basketboliste Paula Strautmane trešdien FIBA Eirokausa spēlē izcēlās ar 15 punktiem un palīdzēja Beļģijas komandai Mehelenas "Kangoeroes" tikt pie pārliecinošas uzvaras.

"Kangoeroes" E apakšgrupas mačā viesos ar rezultātu 96:60 (28:13, 32:13, 22:13, 14:21) sagrāva Banska Bistricas "Slavia".

Strautmane laukumā bija 27 minūtes un 20 sekundes, kuru laikā grozā meta trīs no četriem divu punktu metieniem un trīs no četriem tālmetieniem. Viņa arī sakrāja četras bumbas zem groziem, divas rezultatīvas piespēles, divas kļūdas, trīs pārtvertas piespēles, trīs bloķētus metienus un tika pie +/- rādītāja +26 un efektivitātes koeficienta 23.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākā ar 18 punktiem bija Katrīna Rīsa, kura arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, Strautmane bija otra rezultatīvākā, kamēr vēl 13 punktus pievienoja Reja Barela.

Starp mājiniecēm ar 18 punktiem un piecām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Boziča Mujoviča.

Tikmēr H apakšgrupā Anetes Šteinbergas pārstāvētā Francijas vienība Buržas "Tango" mājās ar 93:59 (26:11, 24:11, 27:17, 16:20) pārspēja "Grengewald" no Luksemburgas.

Šteinberga devās laukumā pirmajā ceturtdaļā, taču cīņā par atlēkušo bumbu sasitās ar galvām ar komandas biedreni un laukumā pēc tam vairs nedevās.

Viņa spēlētās trīs minūtēs un 19 sekundēs guva divus punktus, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, divas reizes rezultatīvi piespēlēja, nopelnīja vienu piezīmi un sakrāja +/-rādītāju +2 un efektivitātes koeficientu seši.

Jau ziņots, ka trešdien "TTT Rīga" F apakšgrupas spēlē ar 80:60 uzvarēja "Melikgazi Kayseri" no Turcijas un tika pie trešā panākuma.

Eirokausa izslēgšanas spēlēm kvalificēsies katras grupas divas labākās komandas un astoņas no 12 trešo vietu īpašniecēm. Izslēgšanas spēles sāksies decembra vidū un risināsies piecās kārtās, kur uzvarētājs tiks noskaidrots divu spēļu summā.

Pagājušajā sezonā "TTT Rīga" ne Eirolīgā, ne Eirokausā nespēlēja, taču ieņēma pirmo vietu Baltijas Sieviešu basketbola līgā (BSBL) un Latvijas čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu