Gulbe un Laksa sekmē savu komandu uzvaras FIBA Eirolīgas mačos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketboliste Aleksa Gulbe
Latvijas basketboliste Aleksa Gulbe Foto: FIBA.com

Latvijas basketboliste Kitija Laksa trešdien FIBA Eirolīgas spēlē guva septiņus punktus, kamēr viņas pārstāvētā Stambulas "Fenerbahce" tika pie pārliecinošas uzvaras, bet citā spēlē Aleksa Gulbe ar 11 punktiem kaldināja Saragosas "Casademont" panākumu.

"Fenerbahce" savā laukumā ar rezultātu 90:64 (29:13, 21:21, 19:18, 21:12) pārspēja Laksas bijušo klubu Skio "Famila".

Latvijas basketboliste spēlēja 14 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no diviem divu punktu metieniem, vienu no trijiem tālmetieniem un divus soda metienus. Viņas kontā arī divas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle un viena pārtverta pretinieču piespēle, noslēdzot maču ar +/- rādītāju +6 un efektivitātes koeficientu astoņi.

Stambulas komandā rezultatīvākā ar 24 punktiem un deviņām bumbām zem groziem bija Emma Mēsemana, bet 21 punktu pievienoja Nataša Hovarda.

Starp viešņām 12 punktus guva Robina Parksa un Arella Guirantesa.

Savukārt Gulbes pārstāvētā Saragosas komanda izbraukumā ar 67:64 (16:17, 14:10, 18:15, 19:22) uzvarēja Vilerbānas ASVEL.

Gulbes, spēlējot 20 minūtes un 18 sekundes, grozā meta piecus no sešiem divu punktu metieniem un vienu soda metienu, kā arī atzīmējās statistikā ar četrām piezīmēm, divām kļūdām, pārtvertu piespēli un sakrāja +/- rādītāju +10 un efektivitātes koeficientu deviņi.

Saragosas vienībā ar 16 punktiem izcēlās Tanaja Etkinsone, kamēr mājinieces no neveiksmes neglāba Marines Fotu 14 gūtie punkti.

A apakšgrupā "Fenerbahce" uzvarējusi četros aizvadītajos mačos un ir līdere, kamēr "Casademont" tikusi pie diviem panākumiem un atrodas ceturtajā vietā.

Eirolīgā startē 16 komandas, kas sadalītas A un B apakšgrupā pa astoņām katrā. Katras grupas četras labākās komandas kvalificēsies izslēgšanas spēlēm.

Iepriekšējā sezonā par Eirolīgas čempionēm kļuva Stambulas "Fenerbahce" basketbolistes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu