Brāļi Samoilovi iekļūst Maļorkas "Futures" turnīra ceturtdaļfinālā

Papildināts
LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs (nr.1, baltā tērpā) Pludmales volejbola "Beach Pro Tour"posmā Jūrmalā, kurā tiekas Latvijas un Amerikas pludmales volejbolisti.
Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs (nr.1, baltā tērpā) Pludmales volejbola "Beach Pro Tour"posmā Jūrmalā, kurā tiekas Latvijas un Amerikas pludmales volejbolisti. Foto: Evija Trifanova/LETA

Aleksandrs un Mihails Samoilovi piektdien Spānijā iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) Maljorkas "Futures" turnīra ceturtdaļfinālā, bet Jānis Šmēdiņš/Gustavs Auziņš cieta zaudējumu un cīņas izslēgšanas spēļu turnīrā sāks ar pirmo kārtu.

Ar pirmo numuru sacensībās izliktie Samoilovi A grupas otrajā mačā ar 2-0 (26:24, 21:16) pārspēja lietuviešus Arnu Rumseviču un Tomu Staševiču (9.), nodrošinot pirmo vietu grupā un vietu labāko astotniekā.

Dienu iepriekš grupas pirmajā spēlē Latvijas duets ar 2-0 (21:18, 21:11) pieveica ar 16.numuru izsētos spāņus Horhi Paskvalu un Blaju Vilanovu.

C grupas spēlē piektdien ar trešo numuru izsētais Latvijas duets Gustavs Auziņš/Jānis Šmēdiņš ar 20:22, 21:23 zaudēja kvalifikāciju pārvarējušajam Francijas duetam Kerans Divāls/Žoadels Ženevjē-Gardoks (11.)

Pirmajā grupās spēlē ceturtdien ar 2-0 (27:25, 21:15) tika uzvarēts ar 14.numuru izliktais mājinieku pāris Daniels Moreno/Roberto Sanfelikss.

Jau vēstīts, ka sacensību kvalifikāciju trešdien nespēja pārvarēt Bruno Bulgačs/Sandris Bērziņš. Ar 12.numuru izsētais Latvijas pāris pirmajā atlases kārtā ar 0-2 (15:21, 20:22) piekāpās Ženevjē-Gardokam un Divālam.

"Pro Beach Tour" rangā pirmās ir "Elite 16" sacensības, otrās - "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu