Tralmaks ar gūtiem vārtiem kaldina Kladno "Rytīrži" uzvaru

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Eduards Tralmaks
Latvijas hokejists Eduards Tralmaks Foto: Romans Marešs/Rytíři Kladno (Facebook)

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks piektdien guva savus septītos vārtus Čehijas hokeja ekstralīgā un pievienoja rezultatīvu piespēli, sekmējot Kladno "Rytīrži" komandas uzvaru.

Kladno hokejisti savā laukumā ar rezultātu 3:2 (1:0, 0:1, 2:1) pārspēja "Olomouc" vienību.

Trešā perioda vidū Tralmaks ar raidījumu bez ripas apstādināšanas no iemetienu apļa meta ripu vārtu augšējā stūri, vairākumā panākot 2:1. Nepilnas piecas minūtes pirms pamatlaika beigām viņš vēl vienā vairākumā piedalījās uzbrukumā, kurā Devens Siderofs guva uzvaru nesošos vārtus.

Šajā cīņā Tralmaks uz ledus bija 15 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem, uzvarēja savā vienīgajā iemetienā un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Tralmaks savā debijas sezonā Čehijā 13 spēlēs guvis septiņus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles, deviņus no desmit punktiem iekrājot pēdējās sešās spēlēs.

Citā spēlē aizsargs Jānis Jaks atzīmējās ar rezultatīvu piespēli un tika pie astotā punkta sezonā, viņa un Kristapa Zīles pārstāvētajai Litvīnovas "Verva" mājās ar 4:1 (3:0, 0:0, 1:1) pārspējot Pardubices "Dynamo". Turpretī zaudējumus piektdien piedzīvoja uzbrucējs Roberts Bukarts un Vītkovices "Ridera", kas viesos ar 1:3 (0:0, 1:0, 0:3) atzina Karlovi Vari "Energia" pārākumu, un aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield", kas mājās ar 1:5 (0:1, 0:1, 1:3) piekāpās Brno "Kometa".

Litvīnovas komanda ar 34 punktiem 14 spēlēs ir turnīra līdere, Hradeckrālovas vienība ar 19 punktiem - devītā, Kladno klubs ar 17 punktiem ir desmitais, bet "Ridera" ar 13 punktiem ieņem 13.vietu 14 komandu čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu