Video Bukarts gūst savus pirmos vārtus Šveices čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Rihards Bukarts
Latvijas hokejists Rihards Bukarts Foto: EHC Biel-Bienne/X

Savā otrajā mačā Šveices augstākajā hokeja līgā (NL) piektdien pirmos vārtus guva Latvijas izlases uzbrucējs Rihards Bukarts, viņa pārstāvētajai "Biel-Bienne" savā laukumā svinot uzvaru pēcspēles metienos, bet citās spēlēs Ronaldam Ķēniņam un Rūdolfam Balceram sakrājot pa rezultatīvai piespēlei.

"Biel-Bienne" mājās ar 4:3 (1:1, 1:1, 1:1, 0:0, 1:0) pieveica "Ajoie".

Bukarts vārtus guva 53.minūtē, izvirzot mājiniekus vadībā ar 3:2. Viņš arī izpildīja trešo no sešiem pēcspēles metieniem, nespējot pārspēt pretinieku vārtsargu Damjāno Čačo.

Uzbrucējs no 16 minūtēm un 45 sekundēm laukumā divas minūtes un 29 sekundes spēlēja vairākumā. Viņš guva vārtus, izdarot divus metienus.

Balcera pārstāvētā Cīrihes "Lions" mājās ar 1:3 (1:0, 0:2, 0:1) piekāpās Roberta Cjunska pārstāvētajai "Lugano".

Balcers rezultatīvi piespēlēja Svena Andrigeto vārtu guvumā desmitajā minūtē.

Viņš "Lions" rindās laukumā pavadīja 18 minūtes un četras sekundes, no kurām minūti un 56 sekundes spēlēja vairākumā. Uzbrucējs vienreiz meta pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, kuru laikā vārti netika zaudēti, vienreiz bloķēja metienu un maču noslēdza ar +/- rādītāju +1.

Uzbrucējs Cjunskis laukumā bija desmit minūtes un 57 sekundes, reizi mezdams pa vārtiem un nopelnīdams +/- rādītāju +1.

Citā spēlē vārtsarga Ivara Punnenova un Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" savā laukumā ar 3:0 (2:0, 1:0, 0:0) apspēlēja bez savainotā Denisa Smirnova spēlējošo "Kloten".

Ķēniņš 16.minūtē rezultatīvi piespēlēja Demjena Rjā vārtu guvumā, panākot 2:0.

Uzbrucējs laukumā bija 13 minūtes un 42 sekundes, no kurām divas minūtes un 15 sekundes spēlēja vairākumā un minūti un 11 sekundes - mazākumā. Viņš reizi meta pa vārtiem, vienreiz bloķēja metienu un spēli beidza ar +/- rādītāju +1.

Punnenovs palika rezervē.

Turnīra tabulā Balcera pārstāvētā Cīrihes "Lions" ar 36 punktiem 17 spēlēs ir otrā aiz 42 punktus 18 mačos guvušās "Fribourg-Gotteron". "Lugano" ar 29 punktiem 17 cīņās ieņem piekto vietu, "Lausanne" ar 23 punktiem 17 spēlēs ir devītā, Oskara Lapinska pārstāvētā Langnavas "Tigers" ar 19 punktiem 17 cīņās ir 11., "Biel-Bienne" ar 18 punktiem 16 spēlēs ieņem 12.vietu, bet "Kloten" ar 14 punktiem 17 mačos - 13.vietu 14 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Šveices čempioni kļuva Ženēvas "Servette", kas finālsērijā ar 4-3 pieveica "Biel-Bienne".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu