Video "Bayern" otrajā puslaikā gūst astoņus vārtus – Keins iesit "hat trick"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Minhenes "Bayern" futbolists Herijs Keins
Minhenes "Bayern" futbolists Herijs Keins Foto: dpa/scanpix

Minhenes "Bayern" futbolisti sestdien Vācijas bundeslīgas devītās kārtas spēlē guva astoņus vārtus otrajā puslaikā un tika pie graujoša panākuma, uzvarētāju rindās ar trīs vārtiem izceļoties Harijam Keinam.

"Bayern" savā laukumā ar rezultātu 8:0 (0:0) sagrāva "Darmstadt" vienību.

Jau ceturtajā minūtē sarkano kartīti nopelnīja Minhenes komandas pussargs Jošua Kimihs, taču pirmā puslaika turpinājumā viesi tika pie divām sarkanajām kartītēm, sarkano "plāksteri" nopelnot Klausam Gjasulam un Matejam Maglicam.

Keins guva pirmos vārtus spēles 51.minūtē, bet nākamo deviņu minūšu laikā mājinieku pārsvaru ar precīziem sitieniem trīskāršoja Līrojs Sanē un Džamals Musiala.

64.minūtē Sanē tika pie saviem otrajiem vārtiem, piecas minūte vēlāk Keins ar sitienu no savas laukuma puses raidīja bumbu viesu vārtos, kamēr nākamo septiņu minūšu laikā "Darmstadt" vārtsargu pārspēja Tomass Millers un Musiala.

Nepilnas divas minūtes līdz pamatlaika beigām Keins guva arī savus trešos vārtus, nokārtojot "hat-trick" un graujošu panākumu.

Šajā mačā "Bayern" rindās atgriezās vārtsargs Manuels Neiers, kurš savainojuma dēļ nebija devies laukumā desmit mēnešus, un aizvadīja pirmo maču Minhenes komandā kopš pagājušā gada novembra.

Vācijas čempionātā "Bayern" ar 23 punktiem deviņās spēlēs ieņem pirmo vietu, bet Darmštates klubs ar septiņiem punktiem ir 14.vietā 18 komandu vidū.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu