Video Gražulis rezultatīvākais Trento sastāvā Itālijas A sērijas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis
Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis Foto: www.aquilabasket.it

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis sestdien Itālijas A sērijas mačā izcēlās ar 16 punktiem un palīdzēja Trento "Aquila" tikt pie panākuma, kamēr citā spēlē 13 punktus Tortonas "Derthona" rindās guva Artūrs Strautiņš.

Trento vienība izbraukumā ar rezultātu 90:82 (17:21,29:23, 26:17, 18:21) uzvarēja Brešas "Germani".

Gražulis laukumā bija 21 minūti un realizēja divus no trijiem divu punktu metieniem, trīs no sešiem tālmetieniem un trīs no četriem soda metieniem. Viņš statistikā atzīmējās arī ar trīs atlēkušajām bumbām, divām kļūdām, trīs piezīmēm un trīs izprovocētiem sodiem, noslēdzot maču ar +/- rādītāju +4 un efektivitātes koeficientu 12.

Latvijas basketbolists uzvarētāju rindās bija rezultatīvākais, bet vēl 13 punktus pievienoja Davide Alviti. Brešas vienībā ar 20 punktiem izcēlās Semajs Kristons.

Citā mačā "Derthona" viesos ar rezultātu 94:74 (22:20, 27:12, 31:19, 14:23) pārspēja Sasari "Banco di Sardegna".

Strautiņš spēlēja 20 minūtes un meta grozā divus no četriem divu punktu metieniem, vienu no diviem tālmetieniem un sešus no astoņiem soda metieniem, kā arī tika pie četrām atlēkušajām bumbām, divām kļūdām, vienas rezultatīvas piespēles, četrām piezīmēm, sešiem izprovocētiem sodiem un sakrāja +/- rādītāju +3 un efektivitātes koeficientu 14.

Tortonas komandā rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Kriss Dovs, kamēr mājinieku rindās 14 punktus guva Stefāns Gombo.

Lukas Banki vadītā Boloņas "Virtus" komanda uzvarējusi visās četrās spēlēs, Trento vienība guvusi četrus panākumus piecos mačos, "Derthona", tikusi pie trīs uzvarām, bet Jāņa Strēlnieka pārstāvētā "Scafati" iekrājusi bilanci 2-2.

Pagājušajā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Milānas "EA7 Emporio Armani Olimpia", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Boloņas "Virtus".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu