Tralmaks gūst vārtus trešajā Čehijas ekstralīgas spēlē pēc kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Eduards Tralmaks
Latvijas hokejists Eduards Tralmaks Foto: Rytíři Kladno (Facebook)

Latvijas hokejists Eduards Tralmaks svētdien izcēlās ar gūtiem vārtiem trešajā Čehijas ekstralīgas mačā pēc kārtas, taču viņa pārstāvētā Kladno "Rytīrži" piedzīvoja neveiksmi.

Kladno komanda savā laukumā ar 2:6 (0:1, 2:1, 0:4) piekāpās Pardubices "Dynamo".

Tralmaks guva vārtus otrās trešdaļas ievadā, realizējot vairākumu, un panāca 1:2.

Latvijas hokejists kopā uz ledus bija 20 minūtes un trīs sekundes, no kurām sešas minūtes un sešas sekundes pavadīja vairākumā. Viņš arī atzīmējās statistikā ar diviem metieniem pa vārtiem, vienu bloķētu metienu, diviem divu minūšu noraidījumiem, uzvarēja trīs no sešiem iemetieniem un noslēdza maču ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Tralmaks savā debijas sezonā Čehijā 14 spēlēs guvis astoņus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles.

Savukārt pie uzvaras tika Roberts Bukarts un Vītkovices "Ridera", kas izbraukumā ar 3:2 (1:1, 1:0, 1:1) uzvarēja "Mlada Boleslav".

Vēl aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" viesos ar 4:5 (0:2, 2:2, 2:1) piekāpās Liberecas "Bīlī Tygrži", bet Kristapa Zīles un Jāņa Jaka pārstāvētā Litvīnovas "Verva" izbraukumā ar 2:5 (0:0, 1:3, 1:2) atzina Plzeņas "Škoda" pārākumu.

Litvīnovas komanda ar 34 punktiem 15 spēlēs ir turnīra vicelīdere, Hradeckrālovas vienība ar 19 punktiem - devītā, Kladno klubs ar 17 punktiem ir 12., bet "Ridera" ar 16 punktiem ieņem 13.vietu 14 komandu čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu