Bertānu atstāj rezervē, "Thunder" bezspēcīga pret NBA čempioni "Nuggets" (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA spēlētājs Džamals Marejs (ar bumbu)
NBA spēlētājs Džamals Marejs (ar bumbu) Foto: AP/Scanpix

Oklahomasitijas "Thunder", Latvijas basketbolistam Dāvim Bertānam paliekot uz rezervistu soliņa, svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā piedzīvoja neveiksmi.

"Thunder" savā laukumā ar rezultātu 95:128 (23:34, 28:35, 24:28, 20:31) piekāpās Denveras "Nuggets".

Otrās ceturtdaļas ievadā mājiniekiem izdevās nedaudz samazināt Denveras komandas pārākumu, taču "Thunder" puslaika pārtraukumā devās ar -18. Trešajā ceturtdaļā "Nuggets" turpināja palielināt pārsvaru un atlikušajā mača daļā spēja nosargāt panākumu, svinot trešo uzvaru pēc kārtas.

Mājinieku rindās rezultatīvākais ar 19 gūtajiem punktiem bija Čets Holmgrens, kamēr vēl 13 un 12 punktus guva attiecīgi Džeilens Viljamss un Tre Manns. Bertāns bija pieteikumā, taču nedevās laukumā trešajā mačā pēc kārtas.

Denveras vienībā Nikola Jokičs izcēlās ar 28 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām, Maikls Porters sakrāja 20 punktus un deviņas bumbas zem groziem, bet Džamals Marejs tika pie 19 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

"Thunder" ar divām uzvarām trīs mačos Rietumu konferencē atrodas piektajā vietā, kamēr "Nuggets" ar trīs panākumiem ir līdere.

Latvijas basketbolista pārstāvētā vienība nākamo maču aizvadīs pirmdien, kad savā laukumā uzņems Detroitas "Pistons".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu