Jokičs un Maksijs – NBA nedēļas labākie spēlētāji. Starp nominantiem arī Porziņģis

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Denveras "Nuggets" basketbolists Nikola Jokičs
Denveras "Nuggets" basketbolists Nikola Jokičs Foto: AP/Scanpix

Denveras "Nuggets" centra spēlētājs Nikola Jokičs un Filadelfijas "76ers" aizsargs Tairīzs Maksijs atzīti par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmās nedēļas labākajiem spēlētājiem, ziņo līga savā kontā tīmekļa vietnē "Twitter".

Jokičs tika atzīts par labāko Rietumu konferencē. Viņš savas komandas trīs uzvaras trīs spēlēs sekmēja ar vidēji mačā gūtiem 26,3 punktiem, 13 atlēkušajām bumbām un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Starp nominantiem uz labākā spēlētāja titulu Rietumu konferencē bija arī Stefens Karijs no Goldensteitas "Warriors", Entonijs Deiviss no Losandželosas "Lakers", Luka Dončičs no Dalasas "Mavericks", Kevins Durents no Fīniksas "Suns", De'Ārons Fokss no Sakramento "Kings", Pols Džordžs no Losandželosas "Clippers", Šejs Gildžess-Aleksandrs no Oklahomasitijas "Thunder" un Zaions Viljamsons no Ņūorleānas "Pelicans".

Tikmēr Maksijs palīdzēja izcīnīt divas uzvaras trīs mačos "76ers" komandai, vidēji mačā gūstot 30,3 punktus, kā arī sakrājot 6,7 atlēkušās bumbas un 6,3 rezultatīvas piespēles.

Austrumu konferencē starp nominantiem bija arī latvietis Kristaps Porziņģis no Bostonas "Celtics", Džeilens Durens no Detroitas "Pistons", Džoels Embīds no "76ers", Tairīzs Helibērtons un Ārons Nesmits no Indiānas "Pacers", Donovans Mičels no Klīvlendas "Cavaliers" un Francs Vāgners no Orlando "Magic".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu