Uļjana Semjonova: Pārvietoties varu tikai ratiņkrēslā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Basketbola leģenda Uļjana Semjonova
Basketbola leģenda Uļjana Semjonova Foto: Ieva Makare/LETA

Latvijas leģendārā basketboliste Uļjana Semjonova veselības stāvokļa dēļ ārpus mājām dodas ļoti reti, šonedēļ vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Žurnāls "Privātā Dzīve" šonedēļ vēsta, ka nesen notika tradicionālā Uļjanas Semjonovas kausa izcīņa basketbolā, taču viņa pati klāt neesot bijusi, lai gan paudusi, ka šāds pasākums viņai ir ļoti liels gods.

Žurnāla rīcībā esošā informācija liecina, ka pasākumu viņa neapmeklēja veselības dēļ. Viņa teikusi:

"Pārvietoties varu tikai ratiņkrēslā. Nekur ārpus mājas nekustos."

Basketboliste gan stāstot, ka sekojot līdzi visiem aktuālajiem notikumiem sportā. Viņai interesants esot ne tikai basketbols, bet arī volejbols, futbols un vieglatlētika.

Viņa īpaši priecājas par basketbolistu pēdējiem panākumiem un uzskata, ka jaunā sportistu paaudze ir citāda, tāpēc arī izdodas sasniegt tik augstas virsotnes.

Pirms gada sportistei nācās amputēt kāju. Par savām veselības likstām viņa runā nelabprāt: "Negribu neko daudz stāstīt, guļu mājās, un viss. Esmu palikusi bez kājas. Nezinu, kas un kā man var palīdzēt. Kāju man neviens atpakaļ nepielipinās."

Uļjanai dienas ritot savās mājās, tomēr par vientulību viņa nesūdzas, notiek regulāras sarunas ar sportistiem pa telefonu un viņi nākot Uļjanu arī apciemot. 

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 31. oktobra numurā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu