Četri Latvijas dueti zaudē Ķīnā notiekošā "Challenge" turnīra pamatsacensību ievadā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas pludmales volejboliste Tīna Graudiņa
Latvijas pludmales volejboliste Tīna Graudiņa Foto: FIVB

Četri Latvijas pludmales volejbola dueti piektdien Ķīnā piedzīvoja zaudējumus profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" līmeņa turnīra pamatsacensību pirmajos mačos.

Sieviešu turnīrā Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova, kurām turnīrā ticis trešais numurs, pirmajā C grupas mačā ar 0-2 (17:21, 16:21) piekāpās austrietēm Franciskai Frīdlai un Katarīnai Šicenheferei (22.).

Tikmēr Līva Ēbere un Deniela Konstantinova (24.) A grupas pirmajā spēlē ar 0-2 (9:21, 14:21) zaudēja Brazīlijas duetam Karolinai Salgadu un Barbarai Seišasu, kuras turnīrā izsētas ar pirmo numuru. Dienu iepriekš Ēbere/Konstantinova pārvarēja kvalifikāciju.

Par iekļūšanu izslēgšanas cīņās Graudiņa/Samoilova spēkosies ar ķīnietēm Donu Dzje/Vanu Faņa (15.), kamēr Ēbere/Konstantinova tiksies ar Jaunzēlandes pāri Alisi Zīmanu un Olīviju Makdonaldu (13.).

Savukārt vīriešu turnīrā Mārtiņš Pļaviņš/Kristiāns Fokerots (22.) C grupas pirmajā spēlē ar 0-2 (13:21, 17:21) atzina austrāliešu Tomasa Hodžesa un Zakerija Šūberta (3.) pārākumu. Pļaviņš/Fokerots otrajā mačā ar par iekļūšanu "play-off" cīņās stāsies pretī Brazīlijas duetam Vinisiusam Freitasam un Heitoram Barbozam (15.).

Vēl Aleksandrs un Mihails Samoilovi (18.) F grupas pirmajā cīņā ar 1-2 (16:21, 21:18, 10:15) piekāpās angļiem Havjeram un Žoakinam Bello (7.) un par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs cīnīsies ar ķīniešiem Vu Dzjasiņu un Ha Likedzjanu (6.)

Abi Latvijas dueti vīriešu konkurencē pirms tam pārvarēja kvalifikāciju.

"Pro Beach Tour" rangā pirmās ir "Elite 16" sacensības, otrās - "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu