"Hotspur" neizdodas noturēties Anglijas premjerlīgas līderpozīcijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Totenhemas "Hotspur"
Totenhemas "Hotspur" Foto: Reuters/ScanPix

Totenhemas "Hotspur" Anglijas futbola premjerlīgas 11.kārtas maču pirmdien savā laukumā beidza deviņu spēlētāju sastāvā un cieta zaudējumu cīņā ar Londonas "Chelsea".

"Hotspur" piekāpās "Chelsea" ar 1:4 (1:1), trīs vārtus viesu labā gūstot Nikolā Džeksonam.

Jau sestajā minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Dejans Kuluševskis.

14.minūtē video atkārtojums neļāva rezultātam kļūt 2:0, Honmiņam Sonam fiksējot aizmuguri, bet četras minūtes vēlāk savu pirmo dzelteno kartīti saņēma mājinieks Destini Udodže.

21. un 28.minūtē netika ieskaitīti divi viesu gūtie vārti, pirmajā gadījumā video atkārtojumā Rahimam Sterlingam fiksējot spēli ar roku, bet otrajā Moisesa Kaisedo vārtus neieskaitot aizmugures dēļ.

Jau 33.minūtē mājinieki palika mazākumā, sarkano kartīti par rupjību nopelnot Kristianam Romero.

35.minūtē Kouls Palmers mājiniekus par šo pārkāpumu sodīja, realizējot 11 metru sitienu un bumbai vārtos ielidojot pēc atsitiena no vārtu labā staba - 1:1.

55.minūtē arī Udodže par klupināšanu bija spiests atstāt laukumu, otrajai dzeltenajai kartītei pārvēršoties par sarkano.

Viesiem vajadzēja 20 minūtes, lai izmantotu divu cilvēku pārsvaru, 75.minūtē 2:1 panākot Nikolā Džeksonam.

79.minūtē vārtus guva arī deviņu vīru sastāvā spēlējošā "Hotspur", taču Erikam Daieram tika fiksēta aizmugure, un vārti netika ieskaitīti.

Mača kompensācijas laika ceturtajā minūtē 2:2 varēja panākt Sons, taču viņa sitienu vārtu labajā apakšējā stūrī atsita vārtsargs Roberts Sančess. Ātrajā pretuzbrukumā pēc Konora Galahera piespēles no labās puses bumbu vārtos raidīja Džeksons - 3:1.

Trīs minūtes vēlāk Džeksons guva vēl vienus vārtus, fiksējot "hat-trick", šoreiz piespēlētāja lomā esot Palmeram - 4:1. Džeksons ar Mihailo Mudriku pēc Palmera piespēles pat divatā izskrēja pret vārtsargu, Džeksonam apspēlējot vārtsargu.

Pēc 11 cīņām pirmo vietu turnīra tabulā ar 27 punktiem ieņem "City", "Hotspur" ir 26 punkti, bet 24 punkti ir "Liverpool" un Londonas "Arsenal" futbolistiem. "Chelsea" izcīnījusi 15 punktus un ieņem desmito vietu 20 komandu čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu