Video "Canucks" hokejisti bez Bļugera turpina uzvaru sēriju

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā pirmdien ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Vankūveras "Canucks", kas bez savainotā Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera sastāvā savā laukumā ar 6:2 (3:1, 1:1, 2:0) pārspēja Edmontonas "Oilers" vienību.

Mājinieku rindās ar vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Kvins Hjūzs, divus vārtus guva Broks Besers, bet pa reizei precīzi meta Piuss Suters, Nils Hoglanders un Džonatans Tanners Millers.

"Oilers" sastāvā pa vārtiem guva Matīass Ekholms un Leons Draizaitls.

Ar 19 punktiem 12 mačos "Canucks" ieņem otro vietu Rietumu konferencē, atpaliekot tikai no čempiones Vegasas "Golden Knights", kuras kontā ir 23 punkti.

Nākamo maču Vankūveras vienība aizvadīs ceturtdien, kad viesos tiksies ar Otavas "Senators" vienību.

Citā pirmdienas spēlē Toronto "Maple Leafs" savā laukumā ar 6:5 (1:4, 2:0, 2:1, 1:0) papildlaikā pieveica Tampabejas "Lightning" hokejistus.

Ar 2+1 uzvarētāju sastāvā izcēlās Ostons Metjūzs, divus vārtus guva Kalle Jarnkroks, Mičels Mārners iekrāja 1+3, bet Metjū Knīza kontā 1+2. Viesus no zaudējuma neglāba Ņikitas Kučerova 2+2, bet vēl pa reizei precīzi meta Breidens Points un Brendons Hāgels.

Tikmēr zaudējumu mājās piedzīvoja Dalasas "Stars", kas ar 2:3 (0:2, 0:0, 2:1) atzina Bostonas "Bruins" pārākumu.

Uzvarētājiem vārtus guva Džonijs Bīčers, Meisons Lorī un Breds Maršāns, bet "Stars" rindās precīzi bija Vaijats Džonsons un Džo Pavelskis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu