Video "Penguins" komanda pārtrauc "Ducks" uzvaru sēriju

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) trešdien Pitsburgas "Penguins" pārtrauca Anaheimas "Ducks" vienības sešu uzvaru sēriju, viesos uzvarot ar 2:0 (1:0, 0:0, 1:0).

Pirmos vārtus viesu labā mača 13,imūte guva Radims Zohorna, bet spēles pēdējā minūtē ar trāpīgu raidījumu tukšos vārtos izcēlās Sidnijs Krosbijs.

"Penguins" rindās vārtsargs Tristans Džarijs līdz 39. minūtei tika galā ar 21 mājinieku metienu, bet viņu nomainījušais Magnuss Helberjs atvairīja 11 raidījumus. Pretējos vārtos Džons Gibsons kapitulēja vienu reizi pēc 35 metieniem.

Citā mačā ar diviem gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Kails Konors, palīdzot Vinipegas "Jets" viesos ar 5:2 (2:1, 1:0, 2:1) pieveikt Sentluisas "Blues" hokejistus.

Uzvarētāju sastāvā 1+2 iekrāja Marks Šaiflī, pa vārtiem guva Nīls Pjonks un Kouls Perfeti, bet četras rezultatīvas piespēles atdeva Alekss Jafallo. Mājinieku rindās precīzi bija Roberts Tomass un Breidens Šenns.

Divus vārtus otrdien guva Ņujorkas "Rangers" uzbrucējs Vinsents Tročeks, palīdzot savai komandai ar 5:3 (1:0, 4:0, 0:3) mājās pieveikt Detroitas "Red Wings" vienību.

Ar 1+1 mājinieku sastāvā izcēlās Artēmijs Panarins un Kriss Kraiders, bet vēl vieni vārti Viljama Kūlija rēķinā. Viesu rindās precīzi meta Maikls Rasmusens, Kļims Kostins un Endrū Kops.

Vēl vienā mačā pie pirmās uzvaras sezonā tika pastarīte Sanhosē "Sharks", kas savā laukumā ar 2:1 (1:0, 1:1, 0:0) pieveica Filadelfijas "Flyers" hokejistus.

Mača otrajā minūtē Entonī Duklērs guva "Sharks" pirmos vārtus, bet mača 37. minūtē Viljams Eklunds vairākumā panāca 2:0. Otrā perioda 19. minūtē Džoels Farabī vienus vārtus viesiem atguva, tomēr atspēlēties "Flyers" nespēja.

"Sharks" sezonu bija uzsākusi ar dalītu līgas sliktāko startu vēsturē - 11 zaudējumiem.

Makenzijs Blekvuds "Sharks" vārtos atvairīja 38 no 39 viesu metieniem, kamēr pretējos vārtos Sāmuels Ēšons tika galā ar 17 no 19 mājinieku raidījumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu