Madrides "Atletico" gūst sešus vārtus UEFA Čempionu līgas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Madrides "Atletico" futbolisti
Madrides "Atletico" futbolisti Foto: EPA/Scanpix

Madrides "Atletico" futbola komanda otrdien svinēja graujošu uzvaru UEFA Čempionu līgas pamatturnīra ceturtajā spēlē.

Madridieši savā laukumā ar rezultātu 6:0 (2:0) pieveica Glāzgovas "Celtic".

Jau sestajā minūtē madridiešus vadībā izvirzīja Antuāns Grīzmans ar zemu sitienu no distances. Viesu izredzes atspēlēties mazinājās pirmā puslaika vidū, kad pēc neveiksmīga izklupiena sarkano kartīti saņēma "Celtic" uzbrucējs Maeda Daidzens.

Pirmā puslaika kompensācijas laika otrajā minūtē pēc Grīzmana tālas piespēles soda laukumā Hosē Himeness nolika bumbu pa sitienam Alvaro Moratam, kurš panāca 2:0.

Cīņas 60.minūtē Grīzmans akrobātiskā lēcienā ar sitienu no apmēram 11 metriem guva trešos vārtus mājinieku labā, bet sešas minūtes vēlāk precīzu sitienu no asa leņķa soda laukumā izpildīja Samuels Linu - 4:0.

Mača 76.minūtē pēc soda sitiena Linu nometa bumbu Moratam, kurš izpildīja nekļūdīgu sitienu no soda laukuma robežas. Piecas minūtes pirms pamatlaika beigām pēc Linu piespēles bumba nonāca pie Saula Njigesa, spānim no tuvas distances panākot jau 6:0.

Otrā grupas spēlē Romas "Lazio" mājās ar rezultātu 1:0 (1:0) uzvarēja Roterdamas "Feyenoord".

Romas komandu pirmā puslaika kompensācijas laika pirmajā minūtē vadībā izvirzīja Čiro Immobile, mājiniekiem saraujot pretinieku aizsardzību un izmānot vārtsargu ārpus vārtiem.

E apakšgrupā pēc četrām spēlēm "Atletico" ir astoņi punkti, "Lazio" iekrājusi septiņus punktus, "Feyenoord" - sešus, bet "Celtic" - vienu.

Čempionu līgas pamatturnīrā spēlē 32 komandas. Katras apakšgrupas divas labākās komandas iekļūs astotdaļfinālā, bet trešo pozīciju ieguvējas sezonu turpinās UEFA Eiropas līgas izslēgšanas turnīrā.Čempionu līgas fināls 2024.gada 1.jūnijā notiks Vemblija stadionā Londonā.

Pagājušajā sezonā par Čempionu līgas uzvarētājiem kļuva Mančestras "City", kas Stambulā ar 1:0 pārspēja Itālijas klubu Milānas "Inter", pirmo reizi uzvarot šajās sacensībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu