Usiks nosauc mēnesi, kad vēlas cīnīties ar Fjūriju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/ScanPix

Ukrainas boksa zvaigzne Oleksandrs Usiks atlikto cīņu ar britu Taisonu Fjūriju vēlas aizvadīt 2024. gada februārī, vēsta aģentūra "Reuters".

Bokseru tikšanās bija plānota 23. decembrī Saūda Arābijā, bet cīņa pagaidām atlikta uz vēlāku laiku un konkrēts datums vēl nav nolikts. 

Oktobra beigās 35 gadus vecais Fjūrijs Rijādā boksējās ar Fransisu Nganū un tik ātri pēc cīņas nespēs sagatavoties nākamajam duelim. Turklāt Fjūrijs iedzīvojies pāris savainojumos, kuri jāsadziedē, lai būtu pilnvērtīgi gatavs cīņai ar nepārspēto ukraini. 

"Tas varētu notikt februārī, un es ļoti vēlētos, lai tas būtu februāris. Biju gatavs cīņai 23. decembrī, taču, tā kā Fjūrijs pēdējā cīņā guva vairākus savainojumus un piedzīvoja nokdaunu, cīņa, visticamāk, notiks nākamgad," norādīja Usiks.

36 gadus vecais Usiks profesionālajā boksā ringā devies 21 cīņā un visās triumfējis, 13 dueļus noslēdzot priekšlaicīgi.

Fjūrijs karjerā aizvadījis 35 cīņas, no kurām uzvarējis 34, no tām 24 ar nokautu. 

Usika - Fjūrija cīņā tiks apvienotas visas četras prestižākās čempionu jostas smagajā svarā.

Fjūrijs ir Pasaules Boksa padomes (WBC) čempions. Tikmēr Usikam pieder čempiona jostas Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO) un Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) versijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu